Hudföryngring

Hudföryngring hos Veritaskliniken

Hudföryngring är för dig som upplever att din hud börjat åldras.  Många tror att det bara är rynkor som avslöjar hudens åldrande. Men så är inte fallet. Om du upplever att din hud ser äldre ut beror det oftast på flera faktorer. Exempelvis

  • Pigment- och åldersfläckar
  • Volymförlust
  • Slapp hy
  • Tor och glåmig hy
  • Rynkor och fina linjer

Därför är hudföryngring mer än bara en typ av behandling. Det är ett samlingsnamn på behandlingar som på ett eller flera sätt arbetar för att få din hud se yngre ut.

Konsultation inför hudföryngring

När du söker dig till oss för att få en hudföryngrande behandling, börjar vi med att konsultera dig. Eftersom vi alla är olika och har olika förutsättningar finns det inget standardpaket som passar alla.  Utan här tittar vi på din hud och lyssnar på vad du skulle vilja förbättra. Efter det sätter vi sedan ihop en behandlingsplan åt dig. Behandlingsplanen kan innehålla en eller flera behandlingar. Vi har nämligen många olika hudföryngrande behandlingar, endel av dem arbetar på flertalet ålderstecken medan andra arbetar mer specifikt med ett problem.

Boka Konsultation 

Hudföryngrande behandlingar

PRP hudföryngring med blodplasma

PRP är en metod för dig som vill boosta din hy med kroppsegna tillväxtfaktorer. Det är nämligen så att i utvinner plasma från ditt blod som vi sedan injicerar tillbaka i din hy. Plasman är rik på de ämnen som din hy behöver för att mår bra. Resultatet blir att din hy får förnyad lyster och flertalet ålderstecken förbättras.

PRIS: 3500:- / behandling
BOKA TID

PRP hos Veritaskliniken - Föryngra huden med ditt eget blod

Hudföryngring med IPL

När vi utför en hudföryngrande behandling med IPL är det i huvudsak hudtonen som behandlas. Eftersom hudtonen avslöjar flertalet ålderstecken som exempelvis åldersfläckar, ojämnheter i pigmenteringen och ytliga kärl är det här behandlingen har sitt fokus. Behandlingen kallas även för Photorejuvenation

PRIS: 2000:- / behandling
BOKA TID

Photorejuvenation med Nordlys IPL

Hudföryngring med photorejuvination från Nordlys

reducering av pigmentering på händer med Nordlys IPL

Hudföryngring av dekolltage med Nordlys IPL

reducering av pigmentering på dekolltage med Nordlys IPL

FRAX 1550

Om du vill förbättra din hudstruktur är vår FRAX 1550 att rekommendera. FRAX 15150 är en fraktionerad laserbehandling som fokuserar på att minimera ojämnheter i huden så som rynkor och ärr. Eftersom laserbehandlingen är fraktionerad är återhämtningen kort och du kan återgå i vardagen direkt efter behandlingen.

PRIS: 2400:- / behandling
BOKA TID

Hudföryngring med Nordlys FRAX 1550

Hudföryngring med Nordlys FRAX 1550

Fuktgivande fillers för hudföryngring

Det här är en behandling för dig som upplever att din hud är tunn, trött och glåmig. Med en fuktgivande filler, som innehåller lättflytande hyaluronsyra, ger vi din hy fukt och volym. Eftersom fillern injiceras med många små stick och fördelas hyalouronsyran jämt över området. Vanliga behandlingsområden är exempelvis ansikte, hals, dekolletage och händer.

PRIS: 3500:- / behandling
BOKA TID

Volite- filler för huden hos Veritasklniken

MicroNeedling

Om du börjat få fin linjer eller om du känner att din hy behöver piggas upp är det här en behandling för dig. Med hjälp av små tunna nålar skapar vi en kontrollerad skada i din hud. Skadan är väldigt liten men din hud kommer ändå att reagera med att slå igång läkningsprocessen. När din hud reparerar sig själv ger den ett påslag av kollagen och elastin, två viktiga ämnen för att din hud ska hålla sig ung. Resultatet av påslaget blir att du får en generell hudföryngring. Vi erbjuder även MicroNeedling med Booster serum för dig som vill ge din hy en extra skjuts.

PRIS – naturell: 1700:- / behandling
BOKA TID

PRIS – Med booster serum: 2500:- / behandling
BOKA TID

HydraBoost

Detta är en behandling som ger dig det bästa från Micro Needling och från fuktgivande filler. Med hjälp av en hydra stansar vi ner ett mycket potent serum i din hy. Eftersom hydran har många små nålar, skapas samma reaktion i huden som vid Micro Needling. Det potenta serumet innehåller filler, muskelavslappnande och vitaminer och/eller peptider. Resultatet blir förnyad lyster och ett slätare intryck. En annan fördel med behandlingen är att den är kraftigt återfuktande.

PRIS: 3500:- / behandling
BOKA TID

PDO-trådar

Om din hy börjat tappa spänst och om du känner att den blivit mer slapp, så är det här en behandling för dig. Under behandlingen applicerar vi tunna PDO-trådar direkt under din hud. Eftersom trådarna både ger stadga och stöd åt din hud kommer du att uppleva skillnad direkt efterbehandlingen. Dessutom gör trådarna att din kropp börjar producerar mer kollagen och elastin, vilka är två viktiga ämnen för att din hud ska hålla sig ung. Resultatet av behandling blir en generell hudföryngring och då får en piggare hy. PDO-trådar använder vi även i andra behandlingar exempelvis för att skapa kontur runt läppar eller när vi utför behandlingen trådlyft.

PRIS: från 6000:- / behandling
BOKA TID

Hudföryngring med PDP-trådar

Kemisk Peeling

När du känner att din hy behöver få mer lyster, jämnare hudton och storstädning är våra kemiska peelingar att rekommendera. Med Kemisk Peeling kan du välja att behandla akne, rynkor eller pigmentfläckar. Eftersom vi använder olika sorters AHA och Retinol kan vi anpassa behandlingen efter din hudtyp kombinerat med det resultat vi vill uppnå.

PRIS- AHA: 1200:- / behandling
BOKA TID

PRIS- Retinol: 1500:- / behandling
BOKA TID >>

Neostrata Retinol peeling hos Veritaskliniken

Laser Peeling

Med vår Laser Peeling får du en jämnare hudyta. Tack vare att gammal och trött hud slipas bort. Resultatet blir en piggare och fräschare hy.

PRIS: 1200:- / behandling
BOKA TID

4D – Ansiktslaser

Fotona 4D är en laser behandling för dig som vill förbättra flertalet ålderstecken i en och samma behandling. Eftersom behandlingen ger tightare hy, färre rynkor och jämnare pigmentering är 4D helt klart vår kraftfullaste laserbehandling när det kommer till anti-age.

PRIS: 6500:- / behandling
BOKA TID

4D ansiktslaser hos Veritaskliniken

Hur vet jag vilken metod som passar mig?

Vi är experter på området och som vi nämnde lite högre upp i texten, så utför vi alltid en konsultation innan vi påbörjar behandlingen.

BOKA KONSULTATION

Dela:

Du kanske också gillar