VK-Quickfix

Glow-behandling för ansiktet | Veritaskliniken

Get that glow! – Inför festen, eventet eller middagen. När du vill att din hy ska se lite extra pigg och fräsch ut är det läge att komma på en VK-Quickfix.

  • Huden får ny energi
  • Lyster och glow
  • Massor av fukt och därigenom ökad volym
  • Direkt resultat
  • Ingen rodnad eller fjällning/exfoliering

PRIS: 500:-
BOKA BEHEANDLING 

BOKA KONSULTATION

Hur går denna glow-behandling till?

Vi börjar med att rengöra din hy ordentligt. Därefter lägger vi en särskild ansiktsmask som ger din hy en rejäl boost med syre och fukt. Masken ligger på i cirka 10 minuter, när den bubblat färdigt tvättar vi av din hy. Behandlingen avslutas med att vi lägger ett kraftfullt serum och en dagkräm.

De produkter vi använder under behandlingen är professionell hudvård och används bara på läkarkliniker. Produkterna är vetenskapligt beprövade och dess aktiva ingredienser är patenterade och bygger på gedigen forskning. Därför är de potenta och resultatinriktade.

När du vill att din hy ska skimra lite extra

VK-Quickfix passar perfekt att göra samma dag eller dagen innan du önskar det där extra skimret. Ett tips för dig som alltid vill ha extra glow är att komma på behandlingen regelbundet och sedan underhåll resultatet hemma. Med rätt hudvårdsprodukter kan du vidhålla lystern som du får av behandlingen.

Bra hudvård för hemmabruk

Alla produkter som du kan köpa på kliniken hittar du även i vår nätshop skinplanet.se. Här hittar du professionell hudvård för hemmabruk. De produkter vi säljer kommer från Neostrata, Exuviance och Dermastir. För att vidhålla resultatet av din glow-behandling rekommenderar vi dig att använda dessa produkter hemma:

Dela:

Du kanske också gillar