Om Oss

Vår filosofi är att erbjuda patienten en skräddarsydd behandling baserad på vetenskap och innovation.

Våra estetiska behandlingar är ingrepp som bevarar och lyfter fram den enskildes skönhet utan konvalescens. Mottagningen bemannas av leg. läkare och leg. sjuksköterskor.

Mihai Gurau

Dr. Mihai Gurau, ägare och grundare av Veritaskliniken. 2008 grundade Mihai varumärket Veritas genom att starta Veritas Vårdcentraler, en på Ekerö och en i Upplands Väsby.

2010 startade Mihai Veritaskliniken på Östermalm, en läkarklinik med inriktning mot estetiska behandlingar.

Dr. Mihai Gurau, specialist i allmänmedicin men även utbildad inom området estetiska behandlingar. Han är certifierad utav Wigmore Medical, London, (mer…)

Läs mer

Isabel Gurau

Dr. Isabel Gurau är legitimerad läkare sedan 2018 och arbetar sedan dess som läkare inom kvinnohälsa. Parallellt med detta vidareutbildar hon sig inom estetisk behandling.

2019 blev hon klar att börja ta emot patienter för behandling med muskelavslappnande. Isabel har även lärt sig den injektionsteknik som övriga medarbetare på Veritasklinken använder för att behandla glabella, panna och kråksparkar med muskelavslappnande. (mer…)

Läs mer

Angelica Banu

Dr. Angelica Banu är sedan 2003 specialist inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Emergency Hospital Bucharest och har över 16 års samlad erfarenhet inom estetisk kirurgi.

2013 arbetade hon på Akademikliniken i Stockholm genom ett stipendiat för en fördjupad insikt i estetisk kirurgi.

Sedan 2015 är Dr. Angelica Banu en extern medarbetare hos oss på Veritaskliniken (mer…)

Läs mer

Fabian Gurau

Dr Alexander Fabian Gurau är legitimerad läkare sedan 20015 och arbetar som ST läkare inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi sedan februari 2016.

Han är certifierad utav Wigmore Medical, London, inom filler- och muskelavslappnande behandlingar och har även deltagit 1 vecka på Dr. Kwons klinik i Seoul för kompetens inom trådlyft.

Sedan 2016 är Dr. Fabian Gurau en extern medarbetare hos oss på Veritaskliniken (mer…)

Läs mer

Lina Kalmkvist

Lina Kalmkvist är legitimerad sjuksköterska sedan 2014 och tog sin examen vid Sophiahemmet högskola. I slutet av 2016 utbildades Lina i injektionsteknik för estetisk behandling med fillers och muskelavslappnande vid Wigmore Medical i London.

Lina utför följande behandlingar på Veritaskliniken: (mer…)

Läs mer

Lisa Johnsson

Lisa Johnsson är legitimerad sjuksköterska sedan 2016 och har arbetat på Veritaskliniken sedan hösten 2018. Innan Lisa började som sjuksköterska hos oss på Veritaskliniken arbetade hon för Blekingeläns landsting med gastroenterologi och hematologi. Dessutom har hon arbetat för nordens största gymkedjan och är en fena på både kost och träning.  Men 2018 tog Lisa steget mot att arbeta som estetisk sjuksköterska och har vidareutbildat sig inom detta område.

Lisa utför följande behandlingar: (mer…)

Läs mer

Beatriz Rivera

Beatriz Rivera blev färdig undersköterska 2003 och började direkt efter utbildningen att arbeta på karolinska sjukhusets gastroenhet där hon arbetade i 8 år. Men sedan 2011 har hon arbetat för Veritaskliniken och varit ansvarig för Lab och provtagning på vår vårdcentral i Upplands Väsby.

Sommaren 2018 blev Beatriz ett efterlängtat tillskott hos oss på Veritaskliniken inne i stan på Engelbrektsgatan. Här arbetar Beatriz med bokning av patienter, assisterar läkare och sjuksköterska samt utför de behandlingar som kräver undersköterskekompetens. (mer…)

Läs mer