Fillers

Fillers hos Veritaskliniken i Stockholm

Om du är intresserad av fillers så är vi utbildade och certifierade inom flera behandlingsområden. Exempelvis:

 • Läppar
 • Filtrum
 • Näsa
 • Tinningar
 • Under ögonen / tear trough
 • Rynkreducering
 • Förbättring av hudkvalitet
 • Skulptering av kindben, käkben, haka m.m.

Vår ledord i alla våra behandlingar är patientsäkerhet, yrkesskicklighet och naturligt resultat.

Fillers utförs av legitimerad sjukvårdspersonal

Hos oss kan du känna dig trygg i att det är medicinskt utbildad personal som utför behandlingen. Dessutom har våra läkare och sjuksköterskor vidareutbildats inom fillerbehandling och de övriga estetiska behandlingarna som utförs kliniken.

Vad kostar det och hur bokar man?

 • 3500:- per område för något av följande  Läppar, Filtrum, Rynkreducering, Förbättring av hudkvalitet
 • 6000:- per område för något av följande: Näsa, Tinningar, Under ögonen / tear trough
 • Från 6000:- per område för något av följande: Skulptering av kindben, käkben eller haka

BOKA TID FÖR FILLERS

BOKA KONSULTATION

Vad är en fillerbehandling?

Man kan säga att fillers är ett samlings namn på olika fyllnadsmedel som injiceras i huden. Beroende på vad du önskar  behandla använder vi olika typer av fillers.

Du kanske noterade listan lite längre upp på sidan, där vi beskriver områden som vi behandlar med fillers? Om du tar en titt på den så förstår du säkert att det är olika typer av fillers vi använder för olika ändamål. Exempelvis använder vi en lättflytande filler när vi behandlar hudkvalitet. Medan vi använder kraftigare filler när vi ska skulptera och bygga volym. Val av filler avgörs alltså av vad som är syftet med behandlingen.

Men det som är gemensamt för alla våra fillers är att de är:

 • Hyaluronsyrebaserade
 • tillverkade av väletablerade leverantörer och att de
 • CE-märkta som medicintekniska produkter

Dessutom uppfyller produkterna de krav som vi har på vad en bra filler är.

Hur länge håller fillers?

Vi använder inga permanenta preparat hos oss utan de absorberas av kroppen under en period på mellan 6-12 månader. Våra kroppar bryter ner fillern olika fort så därför är det svårt att sätta en exakt tid för hur länge resultatet varar. Sen beror hållbarheten även på livsstil och vilket område som är behandlat med fillern. Men oavsett om du har behandlat kinder, läppar eller huden så kommer filler långsamt att absorberas av din kropp.

Vad är Hyaluronsyra?

Vi jobbar mestadels med fillers som bygger på hyaluronsyra. Hyaluronsyra binder fukt otroligt bra och finns naturligt i din kropp. Eftersom eftersom hyaluronsyra är ett kroppseget material är allergiska reaktioner ovanliga. Däremot kan andra biverkningar förekomma så som rodnad, svullnad och eventuellt blåmärken som är relaterade till nålsticken.

Hyaluronsyra är inte bara bra för att exempelvis bygga volym i läppar och kinder. Utan är riktigt bra för huden. När din kropp blir äldre minskar den naturliga produktionen av  hyaluronsyra i hudens bindväv. Det här leder bland annat till att du får försämrade spänst och elasticitet. När vi injicerar en lättflytande filler jämt över huden får du en tydlig hudföryngring och som varar i ca 9 månader.

Hur går behandling med fillers till?

När du kommer till oss blir du först konsulterad. Under konsultationen går vi igenom ditt hälsotillstånd samt tittar på vad som är möjligt att behandla för din del. Efter det gör vi gemensamt upp en behandlingsplan för dig. Här tittar vi på vilka områden som ska behandlas. När det exempelvis handlar om skulptering är det viktigt att veta vilka ansiktsdrag du önskar framhäva. Vi behandlar både män och kvinnor med fillers för att framhäva de maskulina eller femenina dragen.

När det handlar om läppar gäller samma sak, det är viktigt att du är tydlig med dina förväntningarna. Det absolut bästa är om du tar med dig en bild på ett par läppar som liknar de du har i åtanke. Detta för att vi ska ha något att utgå i från och diskutera kring.

När vi väl är i gång med behandlingen tar det ca 30-50 minuter. Tidspannet beroende på vad som behandlas och hur många områden som ska behandlas. Vid injektion i läppar och kinder kan det kännas något mer och då kan eventuellt bedövning behövas.

Resultatet av en filler behandling ser du omgående men det är viktigt att komma ihåg att detta inte är slutresultatet. För det ser du först när svullnaden efter själva ingreppet lagt sig.

Kan man behandla hudkvalitet fillers?

Vi har redan nämnt det här ovan. Men, ja, man får jättefina resultat genom att behandla huden med en lättfytande filler som är baserad på hyaluronsyra.  Denna behandling återfuktar, slätar ut och ger huden elasticitet. Resultatet syns efter ett par dagar och varar i upp till 9 månader. Ett tips är att när du gjort denna behandling att addera Bionic Face serum i din dagliga hudvårds rutin. Detta för att även ge fukt utifrån och in.

Volite- filler för huden hos Veritasklniken

Fillers för att korrigera läppar - Veritaskliniken

Fillers för att korrigera käklinje på Veritaskliniken

Dela:

Du kanske också gillar