HydraBoost

hudbehandling med Hydra Boost

Hudbehandling med med HydraBoost gör att du får en hy som ser yngre och spänstigare ut. Detta är en behandling för dig som vill komma igång och börja behandla dina ålderstecken.

  • Återfuktar huden
  • Minska porstorleken
  • Slätar ut fina linjer
  • Ger en mer frisk och klar hudton

BOKA DIREKT
PRIS: 3500:-

Vem passar för hudbehandling med Hydra?

Hydra Boost är en perfekt hudbehandling för dig som vill ha en hy som ser piggare och fräschare ut. Med vår HydraBoost kombinerar vi nämligen det bästa från Micro Needling och Skinbooster. Du får alla fördelar med Micro Needling plus att du får en extra potent skinbooster. Skinnboostern innehåller nämligen både Hyalouronsyra och muskelasvlappnande, vilka båda är aktiva ingredienserna våra vanligaste injektionsbehandlingar mot rynkor. Dessutom innehåller skinboostern vitaminer och/eller peptider som huden mår bra av.

Hur går en HydraBoost behandling till?

Under behandlingen använder vi en hydra med 20 st nålar. Nålarna är mycket tunna och tillverkade i guldpläterad titan. Det är nämligen mycket viktigt att nålarna är tunna. Dels för att göra behandlingen så lite smärtsam som möjligt och dels för att inte göra en för stor skada i huden.

I Hydrans behållare blandar vi en booster (serum) som är anpassad efter just din hy och det resultat vi vill uppnå.  Basen i boostern är i de allra flesta fall muskelavslappnande och hyaluronsyra. Under själva behandlingen stansar vi din hud med hydran och för varje stansning droppar boostern ner längs med hydrans nålar. På så vis slussas boostern ner i din hy.

Vad händer med huden?

Med ökad ålder minskar kroppens egna produktion av kollagen, elastin och hyalouronsyra. Detta är tre mycket viktiga beståndsdelar för att din hy ska vara mjuk, fyllig, fast och spänstig.

När nålarna penetrerar huden bildas små små skador. När huden sedan läker och reparerar sig, ökar den egna produktionen av kollagen och elastin. Dessutom sker ett påslag av en mängd andra tillväxtfaktorer. Själva nåldelen av behandlingen ger en generell hudföryngring, precis som vid traditionell Micro Needling. Men det är när adderar boostern med hyaluronsyra och muskelavslappnande som anti-age effekten ökar.

Resultatet varar i 3-4 månader och förbättras med återkommande behandlingar. Om du har kraftiga fåror och vill reducera dessa, går det utmärkt att komplettera denna behandling med vanlig muskelavslappnande behandling.

Hydra Boost - Microneedling med muskelavslappnande och hyaluronsyra

Dela:

Du kanske också gillar