Rynkor

Rynkor - Behandling

Rynkor kommer med ökad ålder och när din hud tappat en del av sin spänst. Om du vill reducera dina rynkor så har vi flera olika behandlings alternativ.

Beroende på var dina rynkor sitter, hur djupa de är och vad som orsakar dem väljer vi en eller flera behandlingsmetoder. I bland behövs det nämligen en kombination av flera metoder för att på bästa sätt kunna hjälpa dig med det som du upplever problematiskt.

Rynkor är ett vanligt ålderstecken

När vi åldras producerar vi mindre av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Dessa tre faktorer är mycket viktiga för att din hud ska hålla sig ung och spänstig. När din hud börjar förlora sin elasticitet syns rynkor och fåror mer påtagligt. För att bromsa upp denna process och för att reducera redan upp komna rynkor använder vi som sagt olika behandlingar.

Muskelavslappnande

Att använda muskelavslappnande mot rynkor är väldigt effektivt. Framförallt när det kommer till att förhindra dina muskler från att göra dina rynkor djupare och mer tydliga. Om du har rynkor i pannan, runt ögonen eller mellan ögonbrynen kan muskelavslappnande vara en lösning för dig. Om du väljer att behandla alla dessa tre områden vid samma tillfälle så får du lite rabatt. Ett område kostar 3000:- (1500:- för medlemmar) medan 3 områden kostar 8000:- (4000:- för medlemmar)

PRIS: 8000:- (4000:- för medlemmar)
BOKA TID

Laser

Med laser kan vi behandla rynkan i alla hudens hudlager. Om du behöver en generell hudföryngring i hela ansiktet och om du upplever att din hud är slapp. Kan en laserbehandling vara ett allternativ för dig. Genom kontrollerad värme och energi bearbetar vi huden för att skapa tightening, hudföryngring samt reducera rynkor och ojämnheter. Det bästa är att börja med en serie av vår 4D-behandlingar, för att sedan gå över och behandla de enstaka rynkorna som är kvar.

PRIS: 6500:- /behandling (köp paket om 3 behandlingar för 15 000)
BOKA TID

4D-behandling hos Veritaskliniken

Resultat Fotona 4D hos Veritaskliniken

Micro-Needling

Med små små tunna nålar skapar vi en kontrollerad skada i huden yttersta lager. När din hud är skadad triggas läkningsprocessen och när din hud läker sig själv producerar den mer av de tillväxtfaktorer som gör att huden förnyas. Resultatet blir en hudföryngring och rynkorna minimeras. Micro-needling är perfekt för dig som önskar reducera fina linjer och vill ha en piggare hy. Dessutom är Micro Needling i kombination med laser eller trådlyft riktigt bra för den som har djupare rynkor.

PRIS: Micro Needling Naturell 1700:-
BOKA TID

PRIS: Micro Needling med booster Serum 2500:-
BOKA TID

Hydra Boost

I den här behandlingen kombineras Micro-Needling, muskelavslappnande och skinbooster. När din hud får små nålstick slussas muskelavslappnande och hyaluronsyra ner i hudens ytliga lager. Resultatet blir en slätare och jämnare hy. Dessutom får din hud ordentligt med fukt. Därför är HydraBoost en perfekt behandling för dig som vill ha en pigg och strålande hy.

PRIS: 3500:-
BOKA TID

PDO-trådar

Om du börjat få mer påtagliga rynkor och upplever att din hud tappat spänst kan behandling med PDO-trådar vara lämplig. Med PDO-trådar utför vi hudföryngrande behandling, trådlyft och behandlar rynkor. Eftersom det finns så pass många olika typer av PDO-trådar kan vi skräddarsy behandlingen efter just dina behov.

PRIS: 6000:-
BOKA TID

Hudföryngring med PDP-trådar

PRP

Med ditt egna blod kan vi skapa hudföryngring och därigenom minimera dina ålderstecken. PRP är en perfekt behandlingen för dig som vill reducera rynkor med kroppseget material. Eftersom behandlingen sker mid ditt egna blod finns ingen risk för allergisk reaktion.

PRIS: 3500:-
BOKA TID

PRP hos Veritaskliniken - Föryngra huden med ditt eget blod

Kemisk Peeling

Är en behandling där vi använder AHA eller Retinol för att skapa hudföryngring och reducera rynkor. Syrorna går ner i din hud och triggar cellförnyelse. Dessutom rensar en kemisk peelig bort gamla trötta hudceller och du kommer att exfoliera. Vi rekommenderar alla som vill arbeta anti-age att regelbundet komma på en kemisk peelin. Retinol Peelingen är mycket kraftfull och passar dig som vill ha en lite tuffare anti-age peeling.

PRIS: Retinol Peel 1500:-
BOKA TID

PRIS: AHA Peel 1500:-
BOKA TID

Neostrata Retinol peeling hos Veritaskliniken

Fillers

Om du har djupa rynkor och fåror som du vill trolla bort fort är filler ett bra alternativ. Läkningsprocessen efter en fillerinjektion är mycket kort och resultatet syns direkt. Med en filler kan vi nämligen fylla ut djupa rynkor och fåror. Fillern är en temporär utfyllnad och du behöver fylla på var nionde månad.

PRIS: 3500
BOKA TID >>

Volite- filler för huden hos Veritasklniken

Dela:

Du kanske också gillar