FRAX 1550

Frax 1550 använder vi för att behandla Akneärr, Stora porer, Bristningar och Rynkor

FRAX 1550 är en behandling för dig som önskar förbättra strukturen av din hud. Exempelvis om du har problem med något av följande

  • Akneärr
  • Stora porer
  • Bristningar
  • Fina linjer och rynkor‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

PRIS: 2400/ behandling
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID‌‌‌‌‌

Hur fungerar en FRAX behandling?

Frax 1550 är en fraktionerad laserbehandling vilket innebär att vi skjuter små små värme kanaler ner i din hud. Detta gör vi  utan att ta bort eller slipa av det yttersta hudlagret.  Dessutom lämnas orörd hud mellan värmekanalerna vilket gör att återhämtningen efterbehandlingen går fortare.

FRAX 1550 är så kallad icke ablativ laserbehandling vilket innebär att inte hela hudytan behandlas samtidigt och att de värmekanaler vi skapar påverkar huden längre ner. Dessutom håller vi hudytan intakt när vi behandlar dig med FRX 1550. Resultatet av att använda denna teknik gör att konvalescens, återhämtning och läkning går mycket snabbare än vid ablativ laserbehandling.

  • Går ner på djupet
  • Håller hudytan intakt
  • Kort återhämtning

Exempel

Du har ett är och hela ärret är 100%.

Med FRAX 1550 ( icke- ablativ laser) behandlar vi 20-25% av ärret per behandlingstillfälle. Vi skjuter alltså ner värmekanaler jämt över hela ärret men eftersom vi lämnar orörd hud mellan kanalerna, behandlas bara 20-25% av ärret. Därför krävs det 4-5 behandlingar för att behandla hela ärret (100%).

Med Laserslip som är ablativ laser behandlar vi hela ärret vi en behandling, alltså 100% direkt.  När vi utför en ablativ laserslipning tar vi bort/slipar av ytan vilket resulterar i att hela ärret måste läka, vilket kräver mer återhämtning. Är det stora områden som ska behandlas är laserslipning mer smärtsam än FRAX 1550. Dessutom ökar risken för komplikationer när man behandlar stora områden med ablativ laser.

Konsultation

Innan behandling påbörjas kommer du till oss på en konsultation. Under konsultationen tittar vi på din hud och pratar igenom dina önskemål. Eftersom vi alla är olika och har olika förutsättningar lägger vi upp en individuell behandlingsplan åt dig.

BOKA KONSULTATION

FRAX 1550 är namnet på just vår fraktionerade laserbehandling vilken är kopplad till vår maskin Nordlys. Nordlys är ett laser- och IPL-system från danska ellips

Dela:

Du kanske också gillar