Muskelavslappnande

muskelavslappnande mot rynkor

Muskelavslappnande behandling är en enkel och snabb metod för dig som vill reducera rynkor eller korrigera ansiktsmimik.  Den här behandlingen är perfekt för dig som vill ha ett tydligt resultat men som ändå inte vill opera dig.

 • Förhindra uppkomsten av rynkor
 • Släta ut rynkor samt fina linjer
 • Korrigera ansiktsdrag
 • Korrigera mimik
 • Minska svettproduktionen

Muskelavslappnande används i många behandlingar

Muskelavslappnande behandlingarna har använts sedan 1950-talet och blir bara allt mer populärt. Eftersom behandlingsmetoden funnits med ett tag har de flesta hört talas om behandlingen. Men det som alla kanske inte vet är att vi kan behandla väldigt mycket med detta läkemedel

 • Bekymmersrynkan (glabella)
 • Rynkor i pannan
 • Kråksparkar
 • Gummy smile
 • Lip Flip
 • Sura mungipor / Marionettlinjer
 • Käkmuskeln – Botox mot spänd käke och tandgnissel
 • Nefertitlyft – Ger skarpare käklinje
 • Svettning (Hyperhidros)
 • Hydra Boost

Under själva behandlingen injicerar vi det muskelavslappnande läkemedlet i de muskler vi vill påverka. Genom att slå av på funktionen hos en muskler tar andra muskler över. På så vis kan vi förhindra uppkomst av rynkor, korrigera ansiktsdrag, förändra oönskad mimik och minska svettproduktionen.

Bekymmersrynkan (glabella)

Om du har två parallella streck mellan dina ögonbryn har du en så kallad bekymmersrynka. Detta är en av de vanligaste behandlingarna hos oss och är kanske den behandling som flest förknippar med just muskelavslappnande. Bekymmersrynlan som även kallas argrynkan är de veck som bildas när du drar ihop ögonbrynen.

Om du har för vana att dra ihop ögonbrynen kommer du övertid att få fåror och rynkor i detta område, även när du är avslappnad. Dessa rynkor visar sig ofta som två parallella linjer, därför kallas dessa rynkor i bland även för 11:an. Området som vi behandlar heter glabella därför benämns behandlingen ofta med detta namn.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Bekymmersrynkan behandlad med muskelavslappnande hos Veritaskliniken
Bekymmersrynkan behandlad med muskelavslappnande hos Veritaskliniken

Rynkor i pannan

Om du har många tvärgående linjer i pannan har du säkerligen en benägenhet att ofta lyfta på dina ögonbryn. Detta beteende har du troligtvis haft under många år utan att märka det. Många års mimik har skapat dessa fåror och när huden inte längre är spänstig syns rynkorna även i avslappnat läge.

Pannan är ett område som ofta lämpar sig fint för en muskelavslappnande behandling. Framförallt kommer behandlingen leda till att du inte längre kan höja på ögonbrynen och göra rynkorna djupare. Men behandlingen ger också en viss utslätande effekt på redan uppkomna rynkor

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID >>

Muskelavslappnande hos Veritaskliniken - Behandling mot rynkor
Behandling  av rynkor i pannan

Kråksparkar

Om du har rynkor och fåror likt en solfjäder runt ögats ytterkant har du så kallade kråksparkar. Kråksparkarna får du när du ler eller kisar. Med ökad ålder förlorar din hud sin spänst och rynkorna går inte längre tillbaka i avslappnat läge.

Kråksparkarna behandlar vi effektivt med muskelavslappnande läkemedel. Eftersom läkemedlet blockerar musklerna i området bildas inte rynkor på samma sätt när du ler eller kisar. Resultatet av detta blir att du inte bygger på och skapar ännu djupare rynkor runt dina ögon. Dessutom har behandlingen en viss utslätande effekt på redan uppkomna fåror.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Kråksparkar behandlade med muskelavslappnande hos veritaskliniken
Kråksparkar behandlade med muskelavslappnande

Gummy smile

Om du visar tandköttet när du ler och önskar sänka din överläpp, kan vi utföra en så kallad Gummy-smile-behandling. Med muskelavslappnande får vi de muskler som drar upp din överläpp att bli svagare. Resultatet blir att du inte visar lika mycket tandkött när du ler.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Lip Flip

Om du önskar få en något större överläpp är denna behandling ett alternativ för dig. När vi utför ett Lip Flip försvagar vi muskeln som drar in överläppen. Resultatet blir att mer läpp kommer fram, särskilt när du ler eller rör munnen. Behandlingen ger ett naturligt resultat och är helt utan fyllnadsmedel, förstoringen av överläppen är endast din egen läpp.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Sura mungipor / Marionettlinjer

Detta är en behandling för dig som upplever att du med åldern fått en mer ledsen mun. Du kan uppleva det som att du har hängande mungipor eller skarpare linjer från mungiporna ner mot hakan. Vi brukar prata om att vi behandlar sura mungipor  eller marionettlinjer när vi pratar om den här behandlingen. Dessa linjer och veck beror på ökad ålder, arvsanlag eller rökning.  När vi behandlar detta område med muskelavslappnande försvagas muskeln som drar mungiporna nedåt, vilket resulterar i en gladare mun.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem)
‌‌‌‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Käkmuskeln – Muskelavslappnande mot spänd käke och tandgnissel

Biter du i hop käkarna eller gnisslar tänder är denna behandling ett alternativ för dig. Genom att injicera muskelavslappnande i käkmuskeln (massetern) blir din käke mer avspänd. Resultatet blir mindre tandagnissel samt mindre smärta i käke och huvud. Dessutom kommer du inte att kunna bita i hop käkarna lika hårt vid stress och andra påfrestande situationer, vilket resulterar i mindre spänningshuvudverk.

PRIS: 6000:-
‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Nefertitlyft – Ger skarpare käklinje

Om du upplever din nedre ansiktshalva som mer hängande så är detta en behandling för dig. Man brukar skämtsamt prata om att tyngdlagen tar ut sin rätt med åren. En viss sanning med modifikation kan man säga att påståendet har.  Eftersom ökad ålder faktiskt har en nedåt dragande effekt på den under ansiktshalvan. Men med hjälp av rätt dosering av muskelavslappnande försvagar vi musklerna som skapar denna hängande effekt. Denna effekt kallas för Nefertitilyft och ger en ungdomligare och skarpare käklinje

Nefertiti var en drottning i antika Egypten som än idag är känd för sina höga kindben och sin skarpa käklinje. I dag är det högsta mode och mycket populärt att försöka skapa och efterlikna hennes ansiktsdrag.

PRIS: 4000:-
‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Svettbehandling

Det är inte helt ovanligt att ha väldigt hög svettproduktion i armhålorna, ansiktet, handflatorna, fotsulorna, eller ljumskarna. Om du upplever din svettning som besvärande kan vi behandla dig med muskelavslappnande läkemedel. Under behandlingen får du små injektioner i det område som du vill behandla. Läkemedlet påverka nervinpulsen som går till svettkörteln vilket gör att du kommer att svettas mindre.

PRIS: från 4000:-
‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Hydra Boost

Detta är en behandling för att skapa bättre hudkvalitet och hudföryngring. Med en hydra slussar vi ner en blandning av muskelavslappnande, hyaluronsyra och vitaminer. Hydran har många små tunna nålar och blandningen appliceras ytligt i huden. Behandlingen återfuktar huden, minska porstorleken och slätar ut fina linjer.

PRIS: från 3500:-
‌‌‌‌‌‌BOKA TID

Hydra Boost - Microneedling med muskelavslappnande och hyaluronsyra
Hydra Boost – Microneedling med muskelavslappnande och hyaluronsyra

 

Dela:

Du kanske också gillar