Frakt

Leveranstid

Normal leveranstid är 3-4 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning. Vi har som mål att skicka din beställning inom 2 arbetsdagar, och postens leveranstid är normalt 1 dag. I sällsynta fall kan leveransen ta längre tid. Ibland sorterar posten fel och då kan postens leveranstid vara flera dagar. För varor som inte finns i lager är leveranstiden längre, och en ungefärlig leveranstid för dessa produkter anges på produktsidan.

Fraktkostnader

Vi tar ut en fraktavgift om 49kr för beställningar upp till och med 499kr. För beställningar från 500kr och uppåt tar vi inte något fraktavgift. Detta gäller inom Sverige. Vid Retur står köparen för returkostnaden.

Avisering

Alla beställningar skickas med postnord varubrev.  Mindre paket kommer levereras direkt till din brevlåda medan du för större paket kommer få en avi (antingen via SMS eller brev) för hämta ut din beställning hos ditt postombud. Paketet ska i detta fall hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur.

Försenad eller försvunnen leverans

I sällsynta fall kan leveranstiden från dess att vi har skickat en beställning vara lång, upp mot 4 veckor. Sådana förseningar är helt utom vår kontroll och vi kan inte hållas ansvariga för dessa. I sällsynta fall kan paket även spårlöst försvinna helt och hållet.

Vår policy är att vänta 4 veckor innan vi kan anse att en försändelse är försvunnen. Först efter 4 veckor från det datum vi har skickat en beställning kan vi utföra en återbetalning eller skicka beställningen igen.

Om du vid beställningen har angivit en felaktig adress och försändelsen av denna orsak inte kommer fram till dig är vi varken skyldiga att återbetala dig eller skicka beställningen på nytt.