Behandlingar för män – Kropp, hår och ansikte

anansiktsbehandlingar för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och ansiktsbehandlingar för män. Våra behandlingar är för dig som vill se yngre, piggare och fräschare ut. Dessutom har vi behandlingar för dig som vill bygga på dina maskulina drag.

Ansiktsbehandlingar för män

Bokning och konsultation

Eftersom vi alla ser olika ut och har olika förutsättningar gäller det att hitta rätt behandling för just dig. Detta gör vi genom en konsultation. Här tittar vi på dina förutsättningar och diskuterar kring det resultat du har i åtanke. Därefter gör vi en gemensam behandlingsplan.

BOKA TID HÄR

Professionell hudvård gör skillnad

Om du vill uppnå resultat med din hudvård är vår absoluta rekommendation att använda hudvård som är resultatinriktat. Det är nämligen storskillnad på att använda kosmetisk hudvård och professionell hudvård. Eftersom professionell hudvård går igenom det översta hudlagret påverkar produkten även hudens djupare lager. På kliniken och i vår nätshop skinplanet.se hittar du hudvårdsprodukter som är framtagna för att ge resultat.

Konsultation för hudvård

De hudvårdsprodukter som vi säljer i vår shop är mycket potenta. Därav är det vikt att du väljer produkter som passar din hy och produkter som behandlar det du önskar. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation för dig som vill köpa hudvård från oss. Boka Konsultation

Före och efter bild kärlborttagning med Nordlys IPL
Kärlborttagning med Nordlys IPL
PRP mot håravfall hos Veritaskliniken
PRP mot håravfall
Före och efter bild kärlborttagning med Nordlys IPL
Reducering av rodnad med Nordlys IPL
Hårborttagning med IPL | Veritaskliniken
Permanent hårborttagning med IPL
fettfrys mansbröst
Fettreducering av bröst

 

 

Kemisk peeling på Veritaskliniken

Ansiktsbehandling med kemiskpeeling

Dela:

Du kanske också gillar