Läppar

naturlig läppförstoring

Läppförstoring, läppkorrigering, lip-flip och Gummy Smile är några av de läppbehandlingar du kan få hos oss.  Vi använder icke-kirurgiska metoder när vi behandlar läppar. Eftersom vi använder flera metoder kan vi kombinera dessa eller välja en av dem, allt för att du ska kunna få en så bra och hållbar behandling som möjligt.

Naturlig läppförstoring

Vill du ha en volymökning i dina läppar en så kallad läppförstoring behandlar vi dig oftast med en filler eller med PDO-trådar. Båda metoderna är är icke-kirurgiska och du kan återgå ti vardagen.

Läppförstoring med filler

Om du vill ha en volym ökning som syns direkt är en fillerbehandling något för dig. Vi strävar alltid efter att uppnå ett naturligt fylligt resultat. Därför använder vi fillers som ger ett mjukt och runt resultat. Gemensamt för de fillers vi använder är att de är baserade på hyaluronsyra.

Hyaluronsyra har du naturligt i din kropp. Din kropp producerar hela tiden ny hyaluronsyra och bryter hela tiden ner gammal. Därför kommer din kropp även att bryta ner fillern du fått i dina läppar. Hur länge resultatet varar för just dig är svårt att säga men normalt brukar det hålla någonstans mellan 6-9 månader. Läs gärna mer om hur vi arbetar med fillers

PRIS: 3500:-
BOKA TID

Fillers läppar | Veritaskliniken
Fillers läppar | Veritaskliniken

Läppförstoring med med PDO-trådar

För att öka volymen och förtydliga din läppkontur är PDO-trådar ett mycket lämpligt alternativ. Det här är en mycket populär läppbehandling hos oss eftersom behandlingen ger ett naturligt och sofistikerat resultat. Dessutom kan man om behov finns även lägga volym givande PDO-trådar för att skapa en generell volym ökning av hela läppen. Läppbehandling med PDO-trådar är en skonsam behandling eftersom det inte kan skapa allergiska reaktioner eller kan täppa till kärl. PDO-tråden som används är av samma material som används vid exempelvis hjärt operationer. Efter ca 3-4 månader bryts tråden ner av din kropp, men resultatet sitter i i ca 6-8månader. Därefter behöver du upprepa behandlingen för att vidhålla resultatet. Läs mer om behandlingar med PDO-trådar

PRIS: 3000:-

BOKA TID

Läppar korrigerade med PDO-trådar
Läppar korrigerade med PDO-trådar

Lip-flip, vad är det?

Det här är en behandling för dig som har en smal överläpp och som tenderar att bli ännu smalare när du ler. Detta beror oftast inte på att du har en för lite ”röd läpp” utan på att du har kraftiga muskler som drar ner den ”hudfärgade läppen”.  När vi behandlar dig med små doser av muskelavslappnande kan läppen lyfta sig lite och det röda blir mer framträdande, särskilt när du ler.

Det är viktigt att komma ihåg att detta inte är en läppförstoring i den bemärkelsen att du får ökad volym i läppen. Men illusionen av att mer ”röd läpp” syns gör att det kan upplevas som du fått en större över läpp. Om du även önskar mer volym så går det utmärkt att kombinera Lip-Flip med fillers.

Din Lip-Flip behandling håller i ca 3 månader, precis som en vanlig behandling med muskelavslappnande.

PRIS: 3000:- (1500:- för medlemmar)

BOKA TID

Korrigering av Asymmetri eller Gummy Smile

Om du önskar korrigering av en sned överläpp eller om du vill visa mindre tandkött när du ler, behandlar vi det effektivt med muskelavslappnande. Vi lägger små doser muskelavslappnande läkemedel i de muskler som överarbetar och skapar asymmetrin eller Gummy smilet.

PRIS: 3000:- / behandling (1500:- om du är medlem)
BOKA TID

Biverkningar

Vanliga biverkningar är viss rodnad och eventuellt blåmärke den närmaste dagarna efter behandling. Vi behandlar läppar med filler, muskelavslappnande eller trådar val av metod beror på varje enskild patients behov och förutsättningar. När vi hittat rätt metod för dig diskuterar vi igenom behandlingen steg försteg.

Dela:

Du kanske också gillar