Förtydliga kindben och käkben

förtydliga ansiktsdrag -nefertiti-lyft, fillers kinder, haka

Om du vill förtydliga ansiktsdrag eller om du önskar korrigera en asymmetri, då har vi flera icke-kirurgiska behandlingar för detta. Eftersom vi alla ser olika ut och har olika förutsättningar behövs flera metoder. Beroende på vad just du önskar korrigera eller förtydliga så väljer vi den metod som passar dig bäst. Vi kan dessutom kombinera flera av dessa metoderna. Allt för att kunna skräddarsy och ge dig ett så bra resultat som möjligt.

Fillers för Kindben, kinder, haka, käklinje

Om du vill skulptera och bygga på dina ansiktsdrag då kan en filler behandling vara något för dig. Med fillers kan bygga på och göra dina ansiktsdrag mer markerade. Fillers är även ett mycket bra allternativ om du upplever att ditt ansikte tappat volym på vissa ställen. Med ökad ålder sker många förändringar. Bland annat förlorar vi fett i våra ansikten. När vi tappar volym upplever vi ansiktet som åldrat. Därför kan vi fylla på med en filler där du tidigare haft fett. Som ett resultat av detta ger det dig ett mer ungdomligt uttryck.

PRIS: 6000:-/ område
BOKA TID

Fillers för att korrigera käklinje - Veritaskliniken
Fillers för att korrigera käklinje – Veritaskliniken

Förtydliga hals, käklinje eller kinder med PDO-trådar

Med en behandling med PDO-trådar får du ett litet lyft och en tightare hud. Dessutom får du en generell hudföryngring i de områden som behandlas med trådarna. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att dina konturer har förändrats som en följd av att din hy åldrats och blivit mer slapp. Med PDO-trådar utför vi både trådlyft och hudföryngrande behandlingar.

PRIS: 6000:- / område
BOKA TID

Korrigering med muskelavslappnande

Muskelavslappnande kanske du kopplar ihop med behandling av rynkor i pannan och runt ögonen, vilket är helt korrekt. Men med muskelavslappnande kan vi göra så mycket mer. Vi kan nämligen markera och förtydliga ansiktsdrag genom att hämma vissa muskler.Bland annat kan vi ge dig ett smalare ansikte eller ett så kallat Nefertitilyft.

När du blir behandlad med muskelavslappnande så ser du ett resultat efter ca 7-14 dagar.  Resultatet håller sedan i sig i ca 3-4 månader, därefter bör du upprepa behandlingen.

Smalare ansikte med muskelavslappnande

Om du önskar ett mer avlångt eller hjärtformat ansikte kan vi behandla dig med muskelavslappnande i din käkmuskulatur. Detta gör att din käke blir mer avslappnad och detta påverkar din ansiktsform. Om du upplevare att du har en grov käke kan detta vara ett allternativ för dig.

PRIS: 6000:-
BOKA TID

Skarpare käklinje med Nefertitilyft

Med muskelavslappnande kan vi även ge dig ett ett så kallat Nefertitilyft. Nefertiti var en drottning i antika Egypten somär känd för sina höga kindben och sin skarp käklinje. I dag är det högsta mode och mycket populärt att försöka skapa och efterlikna hennes ansiktsdrag. Med muskelavslappnande blockerar vi visa av dina muskler. Resultatet av detta blir att dessa muskler inte kan arbeta som vanligt och då tar andra ansiktsmusklerna över och arbetar mer tydligt.  På detta vis skapar vi ett Nefertitilyft.

PRIS: 4000:-
BOKA TID

Fillers läppar | Veritaskliniken

Dela:

Du kanske också gillar