Estetisk hudkonsultation

Vi hjälper dig att hitta rätt ansiktskräm - Veritaskliniken

Hudkonsultation med estetisk inriktning är för dig som upplever det svårt att veta vilken behandling eller vilka hudvårdsprodukter som passar dig. Det är nämligen inte helt lätt att själv avgöra vad huden behöver. Därför erbjuder vi estetisk hudkonsultation där du får rådgivning och tips på behandlingar och produkter som passar din hy. Vi har behandlingar och hudvårdsprodukter inom följande områden:

Hur går en estetisk hudkonsultation till?

När du kommer till oss får du börja med att fylla i en allmän hälsodeklaration. Detta gör du för att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om din sjukdoms bakgrund. Det vi tittar på är om du har några sjukdomar eller om du står på någon typ av medicinering som påverkar din hy.

Efter detta får du berätta om din hy och vad du upplever problematiskt. Därefter tittar vi på din hy och berättar vad som är möjligt att göra och hur man bör gå till väga.

Vad kan jag förvänta mig?

Rådgivningen resulterar i rekommendationer över hur du ska uppnå de resultat du har i åtanke. Du får information om vilka behandlingar som är lämpliga för just dig vilket vi baserar på dina förutsättningar och dina mål. Dessutom får du veta vilken typ av hudvårdsprodukter du bör använda hemma i din dagliga hudvårdsrutin samt vilka aktiva ingredienser just du ska ha.

PRIS: 500 SEK

BOKA TID

Vad är en estetisk hudkonsultation?

En estetisk hudkonsultation är en konsultation av din hud där vi tittar på vad som är möjligt att göra för att förbättra huden ur ett estetiskt perspektiv. Detta är alltså inte en hudkonsultation för att titta på hudsjukdomar eller hudförändringar. Våra behandlingar och våra produkter hjälper dig att förbättra ett hudproblem som du upplever estetiskt beklämmande.

Dela:

Du kanske också gillar