Ansiktsbehandling med ansiktsmask

Ansiktsbehandling hos Veritaskliniken

Med vår ansiktsbehandling ger du din hud en rejäl boost och återhämtning från stress och yttre påfrestningar. Att regelbundet komma på våra ansiktsbehandlingar ger dig en starkare och friskare hy.

  • Rengör
  • Återhämtar och vitaliserar
  • Behandlar huden

PRIS 600:-
BOKA ANSIKTSBEHANDLING

Hur går en ansiktsbehandling till?

Ansiktsbehandlingen börjar med att vi rengör din hud. Därefter förbereder vi och balanserar din hud inför att vi lägger en mycket potent ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att vi applicerar lämpliga eftervårdsprodukter.

Samtliga ansiktsmasker som vi använder är avancerad hudvård, vilket betyder de innehåller aktiva ingredienser som går ner i huden. Val av mask gör vi tillsammans genom att titta på vad din hud behöver och diskutera kring vilka påfrestningar du kommer att utsätta din hy för inom den närmsta tiden.

De olika maskerna vi arbetar med är:

  • En kraftigt återfuktande ansiktsmask som reparerar och stärker din hy
  • Ansiktsmask som arbetar anti-age med fokus på pigmentering och hudton. Dessutom ger den fukt och fin glans åt din hy.
  • Anti-age mask som arbetar med samtliga ålderstecken men framförallt för att öka hudens fasthet, volym och spänst.

Kombinera med ansiktsmasker för hemmabruk

När du kommit igång och tagit steget att börja vårda din hy, rekommenderar vi dig att även använda bra hudvårdsprodukter hemma. Med rätt produkter kan du förlänga och intensifiera resultatet av den ansiktsbehandling som du fått av oss på kliniken. Det är nämligen viktigt att inte blanda hudvård hejvilt utan använda hudvård som fortsätter att behandla din hy i den riktning du vill. Därför kommer vi att ge dig tips och råd om vilka hudvårdsprodukter du bör använda. Vi rekommenderar att du använder dag och nattkräm från NeoStrata eller Exuviance då de är framtagna för att kombineras med våra klinikbehandlingar.

Följande ansiktsmasker passar särskilt bra att kombinera med den behandlingen du får hos oss.

BOKA KONSULTATION

Dela:

Du kanske också gillar