Club Veritas – Medlemssidan

ClubVeritas - Veritasklinikens kundklubb

Erbjudanden på behandlingar, rabatter på professionell hudvård, medlemskvällar, tävlingar och de senaste nyheterna. Detta är bara några av de förmåner du får genom att gå med i Club Veritas. Dessutom är det helt gratis att vara med.

Syftet med vår klubben är att ge våra medlemmar nyheter om behandlingar och medicinsk hudvård samt erbjuda exklusiva rabatter på behandlingar.

Bli Medlem och få erbjudanden på behandlingar

När du fyllt i formuläret nedan kommer det att skickas ett mejl till den mejladress du uppgivit. För att ditt medlemskap ska gå igenom behöver du bekräfta genom detta mejl. 
Veritaskliniken sparar dina personuppgifter

Vi kommer att använda informationen du uppgivit ovan för att skicka erbjudanden, information och annan marknadsföring. Klicka i på vilka sätt du godkänner att vi skickar information till dig:

Du kan när som helst ångra dig och gå ur vår kundklubb genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss på info@veritaskliniken.se. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida, http://www.veritaskliniken.se/sakerhet. Genom att fylla i dina uppgifter samt klicka i dina val ger du oss tillåtelse att behandla din uppgifter och skicka information i enlighet med dessa villkor.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Dela:

Du kanske också gillar