Läppar

Läppar justerar vi på Veritaskliniken med olika behandlingsmetoder

Läppförstoring, läppkorrigering, lip-flip och Gummy Smile är några av de läppbehandlingar du kan få hos oss.  Vi använder icke-kirurgiska metoder när vi behandlar läppar. Eftersom vi använder flera metoder kan vi kombinera dessa eller välja en av dem, allt för att du ska kunna få en så bra och hållbar behandling som möjligt.

  • Fillers
  • PDO-trådar
  • Muskelavslappnande‌‌‌‌‌‌‌

 

Naturlig läppförstoring

Vill du ha en volymökning i dina läppar en så kallad läppförstoring behandlar vi dig oftast med en filler eller med PDO-trådar. Båda metoderna är är icke-kirurgiska och du kan återgå till vardagen efter behandlingen.

 

Läppförstoring med filler

Om du vill ha en volym ökning som syns direkt är en fillerbehandling något för dig. Vi strävar alltid efter att uppnå ett naturligt fylligt resultat. Därför använder vi fillers som vi tycker passar inom ramen för alla säkerhetskrav vi har tillsammans med att den ska ge ett mjukt resultat. Gemensamt för de fillers vi använder för läppar är att de är baserade på hyaluronsyra. Du har naturligt hyaluronsyra i din kropp. Din kropp producerar hela tiden ny hyaluronsyra och bryter hela tiden ner gammal. Därför kommer fillern du fått i dina läppar att försvinna. Hur snabbt just din kropp bryter ner fillern är svårt att säga, men en finger visning kan vara att någonstans mellan 6-9 månader. Läs gärna mer om hur vi arbetar med fillers >>

Pris: 3500:-

BOKA TID >>

 

Läppförstoring med med PDO-trådar

För att öka volymen och förtydliga din läppkontur är PDO-trådar ett mycket lämpligt alternativ. Detta är en mycket populär läppbehandling hos oss då resultatet ger ett sofistikerat och naturligt resultat. Dessutom kan man om behov finns även lägga volym givande PDO-trådar för att skapa en generell volym ökning av hela läppen. Läppbehandling med PDO-trådar är en skonsam behandling eftersom det inte kan skapa allergiska reaktioner eller kan täppa till kärl. PDO-tråden som används är av samma material som används vid exempelvis hjärt operationer. Efter ca 8-12 bryts tråden ner av din kropp där efter behöver du upprepa behandlingen för att vidhålla resultatet. Läs mer om behandlingar med PDO-trådar >> 

Pris: 3000:-

BOKA TID >>

 

Lip-flip vad är det?

Det här är en behandling för dig som har en smal överläpp som tenderar till att bli ännu smalare när du ler. Detta beror oftast inte på att du saknar den "röda läppen" utan att du har kraftiga muskler i området som drar ner den "hudfärgade läppen".  När vi behandlar dig med små doser av muskelavslappnande kan läppen lyfta sig lite och det röda blir mer framträdande, särskilt när du ler. Det är viktigt att komma ihåg att detta inte är en läppförstoring i den bemärkelsen att du fått ökad volym i läppen. Men illusionen av att mer av den röda läppen syns gör att det kan upplevas som du fått en större över läpp. Om du även önskar mer volym så går det utmärkt att kombinera lip-flip med fillers. Din lip-flip behandling håller i ca 3 månader, precis som en vanlig behandling med muskelavslappnande.

Pris - 3000:- (1500:- för medlemmar) 

BOKA TID >>

 

Korrigering av Asymmetri eller Gummy Smile

Om du önskar en korrigering av att du upplever din överläpp lite sned eller om du önskar visa mindre av ditt tandkött när du ler behandlar vi det med muskelavslappnande. Vi lägger små doser muskelavslappnande i de muskler som över arbetar och skapar asymmetrin.

PRIS: 3000:- / behandling (1500:- om du är medlem)

BOKA TID >>

 

Biverkningar

Vanliga biverkningar är viss rodnad och eventuellt blåmärke den närmaste dagarna efter behandling. Vi behandlar läppar med filler, muskelavslappnande eller trådar val av metod beror på varje enskild patients behov och förutsättningar. När vi hittat rätt metod för dig diskuterar vi igenom behandlingen steg försteg.