Snarkbehandling – Nightlase

snarkbehandling hos Veritaskliniken

Snarkbehandling med laser, för dig som har problem med snarkning. Om du upplever att din snarkning bidrar till att din eller din partners sömn blir dålig kan det vara värt att genom gå en snarkbehandling.

  • Skonsam
  • Kort återhämtning
  • Utan kirurgi

PRIS: 5000 / behandling
BOKA TID

NightLaseTM heter den laserbehandling mot snarkning som vi utför. Behandlingen är ett skonsamt ingrepp eftersom det inte innefattar kirurgi eller öppna sår. Tack vare att den är så pass skonsam kan de allra flesta behandlas. Men beroende på hur din gom är skapt, kan du förvänta dig lite olika resultat. Men detta är något som du och läkaren går igenom under konsultationen som sker innan behandlingen.

Under själva snark-behandlingen kommer du att uppleva en intensiv värme. Det är denna värme som får din vävnad att reagera på själva laserbehandlingen.

Hur fungerar snarkbehandling med laser?

Snarkning beror i de flesta fall på en förslappad och mjuk gom och det är bland annat denna vävnad vi behandlar med laser. Eftersom laserljuset har en förmåga att värma vävnaden väldigt exakt och kontrollerat kan man påverka de delar av vävnaden som bidrar till snarkningen. När vävnaden utsätts för laser tenderar den att dra ihop sig. Särskilt mottagbar för laser är slemhinnorna i munnen, som krymper extra mycket. Resultatet blir en uppstramning av vävnaden vilket leder till en öppnare andningsväg och därigenom minskar snarkningen. En annan positiv effekt av denna snarkbehandling, är att personer som blivit behandlade med  NightLaseTM även visat sig få färre återkommande bakterieinfektioner i svalget.

Antal behandlingar

Vi rekommenderar 3 behandlingar.

Eventuella biverkningar av snarkbehandling

Några timmar efter en behandling kan man uppleva att man är en smula ”rå” i halsen, som vid en lätt förkylning. Detta försvinner dock inom några timmar.

Tillstånd som omöjliggör behandling

  • Epilepsi
  • Medicinering som ger ljuskänslighet
  • Vissa blodsjukdomar
  • Maligna tumörer
  • Graviditet

Vi har ett lasersystem i världsklass

LASER- FOTONA DYNAMIS - AESTHETIC INDUSTRY AWARD 2018
LASER- FOTONA DYNAMIS – AESTHETIC INDUSTRY AWARD 2018

 

Dela:

Du kanske också gillar