Icke-kirurgiskt ansiktslyft

icke-kirurgiskt ansiktslyft

Ett icke-kirurgiskt ansiktslyft passar dig som upplever en generell förslappning av din hy. Inom området icke-kirurgiskt ansiktslyft har det hänt väldigt mycket de senaste åren, vilket beror på att flera metoder kommit samtidigt som man sett effekten av att kombinera metoder för att skapa lyft. Vi på Veritaskliniken försöker ständigt hålla oss uppdaterade inom området då många av våra patienter önskar få ett lyft utan att behöva operera sig.

Vad är då ett icke-kirurgiskt ansiktslyft?

Förenklat kan man säga att ett icke-kirurgiskt ansiktslyft är en eller flera behandlingsmetoder där vi försöker påverka flertalet ålderstecken som fått ditt utseende att kännas ”hängigt”. Hos oss kombinerar vi ofta på följande vis

  • Laser och PDO-trådar får vi din hud att tighta till sig och föryngra sig själv.
  • PDO-trådar ger din hud mer stadga.
  • Med Filler kan vi bygga volym i de områden där du tappat ansiktsvolym, (Minskad volym ger ökat hudöverskott).
  • Med Muskelavslappnande kan vi försvaga muskler som ger din hy ett åldrat uttryck.

Konsultationen är viktig

Eftersom vi kombinerar flera olika metoder tittar vi på flera områden i ditt ansikte. Vad är det som får just dig att se åldrad ut och vad är det som orsakar detta? Vi vill även att du berättar vad det är som du upplever problematiskt och hur du skulle vilja förändra detta. Utifrån detta tar vi fram en skräddarsydd plan för just dig.

BOKA KONSULTATION

Skillnad på kirurgiskt och icke-kirurgiskt

Med ett icke-kirurgiskt ansiktslyft påverkar vi din hud till att föryngra sig själv och där igenom skapa ett litet lyft. Vid ett ett kirurgiskt ansiktslyft tar man bort ditt hudöverskott och spänner åt huden. Ett icke-kirurgiskt ansiktslyft ger alltså ett lättare lyft och är icke permanent. Medan ett kirurgiskt ansiktslyft är mer definitivt och ger ett permanent resultat. Det som vi anser är fördelarna med de icke-kirurgiska ansiktslyften är:

  • Skonsamt ingrepp
  • Få komplikationer
  • Kort återhämtning
Dela:

Du kanske också gillar