Icke-kirurgiskt ansiktslyft

Inom det här området har det hänt mycket de senaste åren och vi på Veritaskliniken försöker ständigt hålla oss ajour med nya tekniker och nya behandlingsmetoder. För några år sedan var vi först ut i Stockholm med att erbjuda våra patienter trådlyft, vi höll då även utbildningar i trådlyft på vår klinik för att lära andra läkare runt om i landet att utföra metoden. Numera är trådlyft en behandlingsmetod som finns hos de flesta kliniker. Sedan dess har det hänt mycket och vi har utvecklat och finslipat vår teknik i trådlyft men även utvecklat och förfinat våra laserbehandlingar. Laser är mycket effektiva för att strama upp huden och ge lyft och vi jobbar med en teknik som heter 4D för att skapa ett tydligt lyft och ge hudföryngring. Självklart jobbar vi även med traditionella metoder såsom filler och bototx för att fylla ut och släta ut.


Det krävs en yrkesskicklig läkare eller sjuksköterska för att kartlägga och kombinera behandlingar för att ge varje enskild individ en skräddarsydd behandling. Därför säljer vi inte en typ av behandling hos oss utan vi säljer icke-kirurgiskt ansiktslyft och vad det är för just dig, det avgörs vid konsultation hos oss. Vi vill kunna erbjuda det bästa resultatet utifrån dina förutsättningar, dina förväntning på resultat och din budget, därför kombinerar vi och väljer metoder på ett sätt som gör att just du får en unik väg till ditt lyft.

Behandlingar som används:

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.