Fillers

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Vi på Veritaskliniken i centrala Stockholm jobbar med olika filles beroende på vad som ska åtgärdas. Exempel på områden och behandlingar där vi använder fillers som en del av behandlingen är:


 läppförstoring

 läppkorrigering

 filtrum

 näsa

 tinningar

 ringar under ögonen

 rynkreducering

 förbättring av hudkvalitet

 skulptering av kindben, käkben, haka m.m.


Det som vi kallar för filles är en samling olika fyllnadsmedel som injiceras på olika nivåer i huden och som används för att skapa volym, skulptera, reducera rynkor eller förbättra hudkvalitet.


Vi på Veritaskliniken jobbar enbart med filler preparat som är tillverkade av väletablerade leverantörer och där en gedigen mängd studier påvisat att produkten uppfyller de krav vi har. Vi använder inga permanenta preparat hos oss utan de absorberas av kroppen under en period på mellan 6-12 månader beroende på produkt och behandlat område.


Vi jobbar med preparat som bygger på hyaluronsyra. När kroppen blir äldre minskar produktionen av naturligt förekommande hyaluronsyra i hudens bindväv vilket leder till minskad elasticitet och uppkomst av rynkor. Hyaluronsyra binder vatten och ger på så sätt volym till huden.

Beroende på vilket område som skall behandlas och vilken effekt man vill uppnå används olika metoder.


Volym och ansiktskonturering


Tillvägagångssätt


Vi behandlar både män och kvinnor med fillers för att framhäva de maskulina eller femenina dragen. Vid konsultationen går vi nograt igenom vilket resultat patienten har i åtanke. Vid behandlingen sprutas med en tunn nål en fillers anpassad för det specefika ända målet in i det område som ska behandlas. Behandlingen tar ca 45 minuter och resultatet syns direkt. Vid injektion i läppar och kinder kan det kännas något mer och vid behov ges bedövning.


Allergiska reaktionen och biverkningar är sällsynta eftersom hyaluronsyra är ett kroppseget material. Man kan ibland se rodnad, svullnad och eventuellt blåmärken som är relaterade till nålsticket.


Resultatet syns omgående.


Hudkvalitet


Vi jobbar med en filler produkter för att skapa bättre hudkvalitet. Denna behandling återfuktar, slätar ut och skapa elasticitet i huden.


Resultatet syns efter ett par dagar och varar i upp till 9 månader.


Återfuktning/hydrate


Den här filler behandlingen återfuktar huden på djupet och ger ökad spänst och lyster. Behandlingen är lämplig för att förbättra hudens kvalitet i ansikte samt för känsliga och utsatta områden som händer och dekolletage.

OBS. Alla våra fillerbehandlingar utförs av leg. sjuksköterska/läkare.
Fillerbehandling bör ej utföras under graviditet eller amning.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män