Vad kostar det och vad tar vi betalar för?

Veritaskliniken en läkarklinik med inriktning mot estetiskbehandling

Nyhetsartikel skriven den 2017-09-05

Vi får ofta frågan om vad exempelvis 1 ml filler kostar eller hur mycket hur mycket 1 tråd kostar. Vi förstår frågan och är fullt medvetna om att många andra kliniker säljer behandlingar i materialenheter. Därför kommer här ett förtydligande över hur det går till hos oss. Vi vill göra dt lättare för dig som patient att förstår hur vi tänker och vad vi tar betalar för.

Läkarklinik

Vi är en läkarklinik som säljer vår expertis och behandlingar utförda av oss. Vi säljer inte preparaten som vi använder under behandlingarna. Det är framför allt vår kunskap och att vi är legitimerad personal som du betalar för. Det är tack vare vår utbildning och vår erfarenhet som vi bara arbetar med material, läkemedel och maskiner från erkända leverantörer.

I vår prislista kan du finna att vissa behandlingar säljs per område eller kroppsdel, anledningen till detta är för att ge dig en fingervisning av vad behandlingen kan tänkas kosta. Exakt pris får du av oss efter konsultation när vi vet vilken behandling som är lämplig för just dig och hur många behandlingar som krävs.

  • Medicinsk utbildning
  • Kunskap och kompetens
  • Kvalitet på material och maskiner

Individanpassad behandling 

Kontentan är att om du vill köpa en behandling som är anpassad efter din kropp och dina förutsättningar då har du kommit rätt. Vi använder den mängd material vi anser lämplig för bäst resultat utifrån den enskilde individen, inte fasta enheter efter hur läkemedelsbolagen valt att paketera dem. Vi har många olika behandlingsmetoder för att uppnå samma resultat och val av behandlingsmetod avgör vi efter hur just du ser ut och vad som är lämpligt för dig.

Boka Konsultation 

Dela:

Du kanske också gillar