Ta bort oönskade fettvalkar med Fettfrys

FETTFRYS | Ta bort fett | Veritaskliniken

Om du har lokala fettvalkar kan vi på ett effektivt sätt arbeta bort dessa med en fettreducerande behandling.

Hur går behandlingen till?

Vi jobbar med en teknik som handlar om att först utsätta fettcellerna för kyla så kallad cryolipolys. Vid varje behandlingstillfälle förstörs 20-25% av fettcellerna i det aktuella området.

Direkt efter vi utsatt fettcellerna för kyla utför vi  en stötvågsbehandling detta för att snabbt få igång cirkulationen och påverka fettcellerna ytterligare. Stötvågsbehandlingen utförs sedan sedan 2 ggr/vecka under 3 veckor för att för att hjälpa kroppen rensa ut de döda fettcellerna, för att reducera celluliter och för att undvika förslappad hud i det behandlade området.

• Reducerar fett
  • Ökar cirkulationen
  • Tightar till området
  • Reducerar celluliter

Fettfrys - Från Coolsculpting till Zimmer

Vi har under flera år arbetat med kyla för att reducera oönskade fettdepåer så det i sig är inte nytt för oss. Vi vet att det fungerar och ger långvariga resultat. Tidigare arbetade vi med ett system som heter Coolsculpting och det var det första systemet på området fettfrys. Det som sendan hösten 2017 är nytt hos oss är att vi uppdaterat med ett nytt system som tar själva behandlingsmetoden fettfrys (cryolipolys) till en helt ny nivå. Vårt nya system är tillverkat av tyska Zimmer MedizinSysteme GmbH. Detta system gör att vi som behandlar kan ge våra patienter en mer komplett och individanpassad kroppsskulptering. Vi kan behandla hela områden, vi hjälper kroppen att städa ut döda fetceller, vi tightar till de behandlade området och vi reducerar celluliter. Tidigare har vi bara kunnat jobba på just bara fettreduceringen vilken fungerat fint men vi kan nu ge ett helt annat slutresultat.

Vilka utför behandlingen?

Alla vi som utför behandlingar på Veritaskliniken har i botten en medicinskutbildning och är legitimerade läkare och sjuksköterskor. De behandlingar som vi utför är noggrant utvalda och granskade utifrån våra hjärtefrågor;

• Hög patientsäkerhet
  • Forskning och dokumentation
  • Långvariga och naturliga resultat

Behandla Akne och Akneärr | Veritaskliniken

Vi behandlar både pågående akne och ärr som resultat av svår akne. Efter konsultation väljer vi val av behandlings metod för dig.

FRAX 1550 | Veritaskliniken

Frax 1550 använder vi för att behandla Akneärr, Stora porer, Bristningar och Rynkor

Hudföryngring | Veritaskliniken
Behandlingen fokuserar på solskadad, väderbiten och naturligt åldrad hud. Reducera ålders fläckar, ojämn pigmentering och difus rodnad samt öka kollagenproduktionen. Resultatet blir en jämnare hud.