Nightlase Snarkbehandling

Nightlase Snarkbehandling | Veritaskliniken

Snarkbehandling med laser, för dig som har problem med snarkning. Om du upplever att din snarkning bidrar till att din eller din partners sömn blir dålig kan det vara värt att genom gå en snarkbehandling.

 

  • Skonsam
  • Kort återhämtning
  • Utan kirurgi

 

PRIS: 5000 / behandling

BOKA TID >>

 

NightLaseTM heter den laserbehandling som vi utför. Detta är ett väldigt skonsamt ingrepp eftersom det inte innefattar kirurgi eller öppna sår. Tack vare att denna snarkbehandling är så pass skonsam kan de allra flesta behandlas. Men beroende på hur din gom är skapt, kan du förvänta dig lite olika resultat. Detta är något som du och läkaren undersöker innan din behandling. Det du däremot kommer att uppleva under behandlingen är en intensiv värme. Det är denna värme som får din vävnad att reagera på själva laserbehandlingen. Tack vare att denna snarkbehandling är så pass skonsam kan de allra flesta behandlas. Men beroende på hur din gom är skapt, kan du förvänta dig lite olika resultat. Detta är något som du och läkaren undersöker innan din behandling.

 

Hur fungerar snarkbehandling med laser?

Snarkning beror i de flesta fall på en förslappad och mjuk gom och det är bland annat denna vävnad vi behandlar med laser. Eftersom laserljuset har en förmåga att värma vävnaden väldigt exakt och kontrollerat kan man påverka de delar av vävnaden som bidrar till snarkningen. Vävnaden tenderar då att dra ihop sig, särskilt mot tagbar för laser är slemhinnorna i munnen som krymper extra mycket. Resultatet blir en uppstramning av denna vävnad vilket leder till en öppnare andningsväg och därmed att du snarkar mindre. En annan positiv effekt av denna snarkbehandling, är att personer som blivit behandlade med  NightLaseTM även visat sig få färre återkommande bakterieinfektioner i svalget.

 

Antal behandlingar

Vi rekommenderar 3 behandlingar

 

Eventuella biverkningar av snarkbehandling

Några timmar efter en behandling kan man uppleva att man är en smula "rå" i halsen, som vid en lätt förkylning. Detta försvinner dock inom några timmar.

 

Tillstånd som omöjliggör behandling

  • Epilepsi
  • Medicinering som ger ljuskänslighet
  • Vissa blodsjukdomar
  • Maligna tumörer
  • Graviditet

 

Vi har ett lasersystem i världsklass

LASER- FOTONA DYNAMIS - AESTHETIC INDUSTRY AWARD 2018

LASER- FOTONA DYNAMIS

- AESTHETIC INDUSTRY AWARD 2018

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN