PRP - Hudföryngring

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

Vampyrmetoden, Autolog Platelet Rich Plasma (A-PRP) är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

A-PRP är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxtfaktorer för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar så att immunsystemet börjar reparera skadan. Genom att ta några ml av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en inflammatorisk process och huden återfår spänst och elasticitet.


Behandlingsområden:

  • Vitalisering av huden i ansiktet (trött hud, slapp hud, dålig hudton, torr hud).
  • Ålderstecken i huden (veck och rynkor).
  • Förbättrar acneärr och hudbristningar.
  • Efter medicinska estetiska behandlingar (Skyndar på läkningsprocessen).

Behandlingsplan
Vi rekommenderar dig att boka upp en behandlingsplan med 1 år i taget för att du inte ska glömma bort att komma regelbundet då effekten av PRP-behandlingen avtar efterhand och behöver fyllas på. Vi är måna om att ge dig ett så bra och långvarigt resultat som möjligt och då krävs en individuell behandlingsplan som sträcker sig över tid. OBS du väljer själv om du vill betala styckpris eller paketpris.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män