Trådlyft

Trådlyft | Veritiskliniken

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos, intensiv smärta eller annan konvalescens. kolla gärna på vår hemsida trådlyft.se för detaljerad information samt för att se före- och efter bilder 

 

Just nu får de en hudföryngrande IPL-behandling på köpet när du bokar stort eller medelstort område. 
Kombinationen av trådlyft och hudföryngrand IPL är en helhets behandling för din hud. Hudföryngrande IPL arbetar med ytfinishen för att ge en yngre hudton genom att den reducerar solskador, pigmenteringar och ytliga kärl. Trådarna arbetar mer djupgående med hudstruktur, spänst och vitalitet genom att gå ner i de djupare hudlagren och trigga igång kollagen och elstin produktionen samtidigt som själva tråden ger ett ökat stöd åt huden. 

 

Hur går en trådlyft behandlingen till?
 

Trådlyft utförs bara av legitimerade läkare och tar ungefär 30-60 minuter beroende på behandlingsområdets storlek. Innan behandlingen appliceras bedövningskräm på det aktuella området. Därefter förs tunna Polydioxanon (PDO) trådar in under huden vilket stimulerar hudens vävnad och naturliga kollagentillväxt som leder till ett uppstramade resultat inifrån och ut. Efter behandlingen upplevs i vissa fall en lättare svullnad, rodnad eller blåmärken, du kan omedelbart återgå till vardagen.
 

Vad är Polydioxanon (PDO)?
 

PDO-trådarna som används vid trådlyft är tunnare än ett hårstrå och är av samma material som används inom kirurgi. PDO-trådarna är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarligt för kroppen.
 

Behandlingsområden?
 

Trådlyft med Ultra V kan utföras över hela kroppen. De vanligaste behandlingsområden inkluderar ansikte, områdena kring och runt ögonen, kinder, haka, käklinje, panna, nasolabiala vecken, mun, läppar, hals, armar och lår. Trådlyft kan även användas för att skapa en ungdomligare V form av ansiktet.

 

Vem passar att göra trådlyft?
 

Både män och kvinnor är lämpade för trådlyft. De flesta patienter som behandlas är mellan 25-70 år men individer som upplever tecken av åldrande eller förändring i huden, oavsett ålder, är lämpliga kandidater till trådlyft.
 

Hur länge håller effekten av trådlyft?
 

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft men maximal effekt av trådarna upplevs efter 3-4 månader. Därefter håller effekten i 1-2 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” gör även att den föryngrande effekten bibehålls betydligt längre.
 

För vidare frågor eller funderingar är du välkommen att boka en konsultation.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män