Tightening/huduppstramning på kroppen - få tillbaka spänst i huden

Vi utför tightening/huduppstramning på på olika ställen av kroppen, beroende på vilken kroppsdel och dina förutsättningar så väljer vi metod. Vi jobbar bland annat med laser och med trådar för att ge hud uppstramning och skapa spänst.


Med åldern tappar huden sin spänst och elasticitet, det är helt normalt. Hur just din hud beter sig beror dels på anlag men även på hur du lever genom livet. Har du exempelvis tappat i kroppsvikt hänger inte alltid huden med självmant, lika så om du varit gravid är det inte helt självklart att din hud återfår tidigare spänst. Kost, motion och vätskeintag har även en stor påverkan på din hudens välmående precis som din övriga kropp. Huden är trots allt vårt största organ och påverkas av hur vi lever.

Vi erbjuder flera olika varianter av huduppstramning för kroppen. Val av metod väljer vi efter just dina förutsättningar och vad vi tror ger just dig bäst resultat över tid.


Behandlingar som används:

Laserbehandlingar | Veritaskliniken

Laser används både inom kirurgi och estetik i en mängd behandlingar som snarkbehandling, borttagning av vårtor, behandling av nagelsvamp, vaginaltightening, mm

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.