Muskelavslappnande

Muskelavslappnande | Veritaskliniken

En enkel, snabb och smärtfri metod för att förhindra uppkomsten av rynkor och släta ut rynkor samt fina linjer i ansiktet.

 

MEDLEMSERBJUDANDE: Du som är med i Club Veritas er håller 50% rabatt vid behandling av anspningsrellaterade rynkor. Läs mer om vår kundklubb

 

Vad är muskelavslappnande för något?

I estetiskt syfte använder vi muskelavslappnande för att förhindra mimik som skapar rynkor och veck, det vill säga rynkor orsakade av ansiktets muskler, exempelvis tvärgående rynkor i pannan, argrynkan mellan ögonbrynen och för kråksparkar runt ögonen men också för att lyfta ögonbryn eller justera överläppen vid ett gummy smile.


Muskelavslappnande behandlingarna har använts sedan 1950-talet vid medicinska behandlingar. En vanlig missuppfattning är att behandlingen totalt förlamar ansiktsmuskulaturen på ett onaturligt sätt. Så är inte fallet. Din behandlande läkare/sjuksköterska har som mål att begränsa ditt ansiktes spänningar som ger upphov till rynkor utan att förhindra ditt sätt att uttrycka dig. 


Muskelavslappnande behandlingen används även vid migrän, spänningshuvudvärk samt överdriven svettning i handflator och armhålor.

Tillvägagångsätt


Resultatet av behandlingen syns inom 7-14 dagar. Uppföljningsbesök görs efter 2 veckor. Oftast kvarstår resultatet av en enskild behandling i 3-4 månader. Därefter bör behandlingen upprepas och för varje gång varar resultaten längre. I många fall kombineras behandling med fillers (behandlar redan uppkomna rynkor) för optimalt resultat.

Behandlingen utförs av läkare/sjuksköterska.
Muskelavslappnande bör ej utföras under graviditet eller amning.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

NEOSTRATA ANSIKTSBEHANDLING | VERITASKLINIKEN

En peelbehandling avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Vi använder kemisk peeling från NeoStrata.

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

IPL- Intense pulsed light | Veritaskliniken

Metoden användas för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning, ta bort blodkärl i ansiktet, ta bort rodnader, ta bort portvins märken, behandla pågående akne och akneärr.