Muskelavslappnande

Muskelavslappnande | Veritaskliniken

Muskelavslappnande behandling är en enkel och snabb metod för dig som vill reducera rynkor eller korrigera ansiktsmimik.  Den här behandlingen är perfekt för dig som vill ha ett tydligt resultat men som ändå inte vill opera dig.

 • Förhindra uppkomsten av rynkor
 • Släta ut rynkor samt fina linjer
 • Korrigera ansiktsdrag
 • Korrigera mimik

 

Muskelavslappnande används i många behandlingar

Muskelavslappnande behandlingarna har använts sedan 1950-talet. Under behandlingen injicerar vi ett muskelavslappnande läkemedel i de muskler vi vill påverka. Genom att slå av på funktionen hos en muskel tar en annan muskel över.  På så vis kan vi förhindra uppkomst av rynkor, korrigera ansiktsdrag och förändra oönskad mimik. Därför används muskelavslappnande i många av våra behandlinga.

 • Bekymmersrynkan (glabella)
 • Rynkor i pannan
 • Kråksparkar
 • Gummy smile
 • Lip Flip
 • Sura mungipor / Marionettlinjer
 • Käkmuskeln - Botox mot spänd käke och tandgnissel
 • Nefertitlyft - Ger skarpare käklinje
 • Svettning (Hyperhidros)
 • Hydra Boost

 

Bekymmersrynkan (glabella)

Om du har två parallella streck mellan dina ögonbryn har du en så kallad bekymmersrynka. Detta är en av de vanligaste behandlingarna hos oss och är kanske den behandling som flest förknippar med just muskelavslappnande. Bekymmersrynlan som även kallas argrynkan är de veck som du får när du drar ihop ögonbrynen. Om du har för vana att dra ihop ögonbrynen kommer du övertid att få fåror och rynkor i detta område, även när du är avslappnad. Dessa rynkor visar sig ofta som två parallella linjer, därför kallas dessa rynkor i bland för 11:an. Området som vi behandlar heter glabella därför benämns behandlingen med detta namn.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Rynkor i pannan

Om du har många tvärgående rynkor i pannan har du säkerligen en benägenhet att ofta lyfta på dina ögonbryn. Detta beteende har du troligtvis haft under många år utan att märka av det. Men det är först när din hy börjat åldras och förlora sin spänst som rynkorna börjar synas. Många års mimik har skapat fårorna och när huden inte längre är spänstig syns rynkorna även i avslappnat läge. Pannan är ett område som ofta lämpar sig fint för en muskelavslappnande behandling. Framförallt kommer behandlingen leda till att du inte längre kan höja på ögonbrynen och göra rynkorna djupare. Men också ge en viss utslätande effekt på redan uppkomna rynkor

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Kråksparkar

Om du har rynkor och fåror likt en solfjäder runt ögats ytterkant har du så kallade kråksparkar. Kråksparkarna får du när du ler eller kisar. Med ökad ålder förlorar din hud sin spänst och rynkorna går då inte tillbaka i avslappnat läge utan syns som fåror i huden. Kråksparkarna behandlar vi effektivt med muskelavslappnande. När du blivit behandlad och fulleffekt är uppnådd skapas inte rynkorna på samma sätt när du kisar eller ler. Resultatet av detta blir att du inte bygger på och skapar djupare rynkor i din hy. Dessutom har behandlingen en viss utslätande effekt på redan uppkomna fåror.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Gummy smile

Om du visar tandköttet när du ler och önskar sänka din överläpp kan vi utföra en Gummy smile behandling på dig. Med muskelavslappnande får vi de muskler som drar upp din överläpp att bli svagare. Resultatet blir då att du inte visar lika mycket tandkött när du ler.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Lip Flip

Om du önskar få något större överläpp är denna behandling ett alternativ för dig. När vi utför ett lip flip försvagar vi muskeln som drar in överläppen. Resultatet blir att mer läpp kommer fram, särskilt när du ler eller rör munnen. Behandlingen ger ett naturligt resultat och är helt utan fyllnadsmedel, förstoringen av överläppen är endast din egen läpp.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Sura mungipor / Marionettlinjer

Detta är en behandling för dig som upplever att du med åldern fått en mer ledsen mun. Du kan uppleva det som att du har hängande mungipor eller skarpare linjer från mungiporna ner mot hakan. Vi brukar prata om att vi behandlar sura mungipor och marionettlinjer när vi pratar om den här behandlingen. Dessa linjer och veck beror på ökad ålder, arvsanlag eller rökning.  När vi behandlar detta område med muskelavslappnande försvagas muskeln som drar mungiporna nedåt vilket resulterar i en gladare mun.

PRIS: 3000:- (1500:-, om du är klubbmedlem) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Käkmuskeln - Botox mot spänd käke och tandgnissel

Biter du i hop käkarna eller gnisslar tänder är denna behandling ett alternativ för dig. Genom att injicera muskelavslappnande i käkmuskeln (massetern) blir din käke mer avspänd. Resultatet blir mindre tandagnissel samt mindre smärta i käke och huvud. Dessutom kommer du inte att kunna bita i hop käkarna lika hårt vid stress och andra påfrestande situationer vilket resulterar i mindre spänningshuvudverk.

PRIS: 6000:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Nefertitlyft - Ger skarpare käklinje

Om du upplever att din nedre ansiktshalva som mer hängande så är detta en behandling för dig. Man brukar skämtsamt prata om att tyngdlagen tar ut sin rätt med åren. En viss sanning med modifikation kan man säga att påståendet har.  Eftersom ökad ålder faktiskt har en nedåt dragande effekt på den under ansiktshalvan. Men med hjälp av rätt dosering av muskelavslappnande försvagar vi musklerna som skapar denna hängande effekt. Denna effekt kallas för Nefertitilyft och ger en ungdomligare och skarpare käklinje Nefertiti var en drottning i antika Egypten som än idag är känd för sin skönhet, höga kindben och skarpa käklinje. I dag är det högsta mode och mycket populärt att försöka skapa och efterlikna hennes ansiktsdrag.

PRIS: 4000:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Svettning (Hyperhidros)

Det är inte helt ovanligt att ha väldigt hög svettproduktion i armhålorna, ansiktet, handflatorna, fotsulorna, eller ljumskarna. Om du upplever din svettning som besvärande kan vi behandla dig med muskelavslappnande.

PRIS: från 4000:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Hydra Boost

Detta är en behandling för att skapa bättre hudkvalitet och hudföryngring. Med en hydra slussar vi ner en blandning av muskelavslappnande, hyaluronsyra och vitaminer. Hydran har många små tunna nålar och blandningen appliceras ytligt i huden. Behandlingen återfuktar huden, minska porstorleken och slätar ut fina linjer.

PRIS: från 3500:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Hur länge håller resultatet med muskelavslappnande?

Resultatet av behandlingen syns inom 7-14 dagar. Uppföljningsbesök görs efter 2 veckor. Resultatet håller i ca 3-4 månader. Därefter bör behandlingen upprepas och för varje gång varar resultaten längre. Behandlingen utförs av läkare/sjuksköterska. Muskelavslappnande bör ej utföras under graviditet eller amning. MEDLEMSERBJUDANDE: Du som är med i Club Veritas er håller 50% rabatt vid följande behandlingar med muskelavslappnande: Rynkor i pannan, Glabella, Kråksparkarna, Gummy smile, Lip flip, och Sura mungipor. Gå med i Club Veritas kostnadsfritt.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

NEOSTRATA ANSIKTSBEHANDLING | VERITASKLINIKEN

En peelbehandling avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Vi använder kemisk peeling från NeoStrata.

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

IPL Veritaskliniken

Metoden användas för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning, ta bort blodkärl i ansiktet, ta bort rodnader, ta bort portvins märken, behandla pågående akne och akneärr.