Medicinsk ansiktsbehandling med kemisk peeling

NEOSTRATA ANSIKTSBEHANDLING | VERITASKLINIKEN

Vi använder kemisk peeling från NeoStrata. Vi har valt att jobba med Neostratas produkter då de ligger i absolut framkant när det gäller kemisk peeling. Vi arbetar med olika AHA syror och aktiva ingridienser beroende på vad patienten har för hudtyp och önskemål. Det är medicinska produkter och inte kosmetiska därav ger de mycket fina resultat.
 

NeoStrata behandling - Vad kan jag förvänta mig?


 Avlägsnar döda hudceller från ytan

 Normaliserar cellförnyelsen

 Minimerar tilltäppning av porer

 Ger jämnare hudton

 Ger ökad fyllighet och fasthet
 

Hur går behandlingen till?


Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid under övervakning. Behandlingen avslutats genom att glykolsyran neutraliseras på huden. Hela behandlingen tar mellan 20-30 minuter.


Beroende på din hudtyp och kvalite på hud använder vi olika styrkor och koncentrat från Neostrata. AHA finns i styrkorna 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra. AHA blandas ofta med Citroncyra eller Mandelsyra beroende på hudproblem. Sen har vi även en kraftig Retinol peel för hudföryngring. Val av styrka och typ av syra avgör vi efter att ha tittat på din hud och efter att vi tillsammans diskuterat fram vilket resultat du önskar uppnå.​

Viktigt att upprätthålla resultatet


Vi rekommenderar att när du börjar med peeling att du rivstartar och kommer regelbundet de första veckorna, för att kicka igång processen och få ett bra resultat. Efter det räcker det att komma några gånger per år för att upprätthålla och bevarar det fina resultatet. Vår personal kommer att rekommendera dig produkter från Neostrata som passar din hudtyp som du regelbundet bör använda hemma. Vi har de flesta av Neostratas hudvårdsserier och som tidigare nämnts är NeoStrata medicinsk hudvård och därmed väldigt effektiva därför bör du prata med oss innan du väljer serie att använda för hemmabruk. Här kan du läsa mer om produkterna
 

AHA-peel


Behandlar Solskador, hud med aknetendens, känslig tunn hud, hyperpigmenteringar och miljöpåverkad skadad hud.


Aktiva ingredienser
Alpha hydroxy acids (samlingsnamn för koncentrerade frukt, socker (glykol) och milda mjölksyror).

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Muskelavslappnande | Veritaskliniken

En enkel, snabb, smärtfri och säker metod att släta ut rynkor och fina linjer i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

IPL- Intense pulsed light | Veritaskliniken

Metoden användas för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning, ta bort blodkärl i ansiktet, ta bort rodnader, ta bort portvins märken, behandla pågående akne och akneärr.