Medicinsk ansiktsbehandling med kemisk peeling

NEOSTRATA ANSIKTSBEHANDLING | VERITASKLINIKEN

Kemisk peeling för dig som vill förbättra din hy. Med mycket kraftfulla syror ger vi dig en medicinsk ansiktsbehandling med kemisk peeling. Vi arbetar med syror framtagna av hudläkare som har bevisad effekt inom flera områden.

 • Akne
 • Rynkor och fina linjer
 • Stora porer
 • Pigmentering och hudton

 

Vad kan jag förvänta mig av kemisk peeling?

För att kunna optimera resultatet arbetar vi med olika AHA syror och Retinol. Om du vill ha en kraftfull och resultat inriktad kemisk peeling är detta en behandling för dig.

 • Avlägsnar döda hudceller från ytan
 • Normaliserar cellförnyelsen
 • Minimerar tilltäppning av porer
 • Ger jämnare hudton
 • Ger ökad fyllighet och fasthet

BOKA KONSULTATION >>

 

Vilken styrka på syra?

Beroende på din hudtyp och kvalité på hud använder vi olika styrkor och koncentrat från Neostrata. Glykolsyra finns i styrkorna 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra. Mandelsyra och Citronsyra finns i styrkan 30%. Retinol-peelingen innehåller ett koncentrat på hela 3% . Val av styrka och typ av syra avgör vi efter att ha tittat på din hud och efter att vi tillsammans diskuterat fram vilket resultat du önskar uppnå.​

PRIS AHA PEEL: 1200:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

PRIS RETINOL PEEL: 1500:- ‌‌‌‌‌‌

BOKA TID >>

 

Hur går en kemisk peeling till?

Vi börjar med att prata om vad du vill uppnå med behandlingen efter det väljer vi ut vilken eller vilka syror som passar dig och din hy. Innan syrorna appliceras rengör vi din hy och balanserar hudens PH. Det är viktigt att din hy får rätt PH-värde innan behandlingen för att göra den mer mottaglig för syrorna. När din hud är redo penslar vi på de olika syrorna. Syrorna får sedan verka.

 • Om det är en AHA-peel verka de en kort tid under noga övervakning, därefter avlägsnas peelen. Efter en AHA-peel avslutar vi med att lägger en vårdande och lugnande ansiktsmask.
 • Om det är Retinol-peel så övervakas du i 10 minuter efter det går du hem med peelingen på. Vår Retinol Peel ska verka i minst 8 timmar, så den tvättar du bort hemma när tiden är avslutad.

Kemisk peeling på Veritaskliniken Kemisk peeling på Veritaskliniken

‌‌‌

Viktigt att upprätthålla resultatet

Vi rekommenderar att när du börjar med peeling att du rivstartar och kommer regelbundet de första första månaderna. Detta för att kicka igång processen och få ett så bra resultat som möjligt. Efter det räcker det att komma några gånger per år för att upprätthålla och bevarar det fina resultatet. Vår personal kommer att rekommendera dig produkter från Neostrata som passar din hudtyp som du regelbundet bör använda hemma. Vi har de flesta av Neostratas hudvårdsserier och som tidigare nämnts är NeoStrata medicinsk hudvård och därmed väldigt effektiva därför bör du prata med oss innan du väljer serie att använda för hemmabruk. Här kan du läsa mer om produkterna

 

AHA peel

AHA står för Alpha hydroxy acids och detta är ett samlingsnamn för koncentrerade frukt-, socker- (glykol) och milda mjölksyror. Med AHA behandlar vi solskador, hud med aknetendens, känslig tunn hud, hyperpigmenteringar och miljöpåverkad skadad hud.

 

Retinol peel

Retinol omvandlas till A-vitaminsyra vid applicering på huden och är en av de allra mest effektiva ingredienserna i hudvård. Retinol sätter fart på huden genom att boosta kollagenproduktionen, öka cellförnyelsen och jämna ut både hud och hudton. Även aknebenägen hud har positiva effekter av Retinol.   

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Muskelavslappnande | Veritaskliniken

En enkel, snabb, smärtfri och säker metod att släta ut rynkor och fina linjer i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

IPL Veritaskliniken

Metoden användas för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning, ta bort blodkärl i ansiktet, ta bort rodnader, ta bort portvins märken, behandla pågående akne och akneärr.