Hårborttagning (reducering)

ta bort hår | Veritaskliniken

Generande hårväxt, inåtväxande hårstrån eller bara trött på att raka dig, anledningarna till att ta bort oönskad hårväxt kan vara många. Vi kan behandla de flesta som söker sig till oss, vid en konsultation gör vi bedömning av ditt hår och din hudtyp därefter lägger vi upp din individuella behandlingsplan.


IPL


Vi använder korta säkra pulser av IPL-ljus för att ta bort oönskat hår och IPL kan användas på hela kroppen. Behandlingen bygger på att ljus absorberas av melanin därför kan vi inte behandla ljusblont, rött, grått eller vitt hår med denna metod. Metoden lämpar sig däremot för alla hudtyper och hudfärger men har du väldigt mörk hy är vår laserbehandling att föredra.


Beror på din hårväxt och hur "hår-fri" du vill bli rekommenderar vi 4-6 behandlingar. Vanligen genomförs behandlingarna med 4-6 veckors mellanrum. Det tar 2-3 veckor efter behandlingen innan du tappar håret.

Undvik solbränna före och under behandlingsperioden använd solskyddsfaktor när duvistas i solljus. Vaxa ej det område som ska behandlas då vaxning kan påverka hårcykeln.Däremot går det bra att raka området.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Behandla Akne och Akneärr | Veritaskliniken

Vi behandlar både pågående akne och ärr som resultat av svår akne. Efter konsultation väljer vi val av behandlings metod för dig.   

FRAX 1550 | Veritaskliniken

Frax 1550 använder vi för att behandla Akneärr, Stora porer, Bristningar och Rynkor

Hudföryngring IPL | Veritaskliniken
Behandlingen fokuserar på solskadad, väderbiten och naturligt åldrad hud. Reducera ålders fläckar, ojämn pigmentering och difus rodnad samt öka kollagenproduktionen. Resultatet blir en jämnare hud. 
 
Behandla nagelsvamp | Veritaskliniken

Vi behandlar nagelsvamp med laser - helt utan biverkningar

Förbättra hudkvaliteten och lystern med Laser-Peel | Veritaskliniken

Förbättra hudkvaliteten och lystern med Laser-Peel 

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män