Förtydliga kindben och käkben

Nefertitilyft | Veritaskliniken

Om du vill förtydliga ansiktsdrag eller om du önskar korrigera en asymmetri, då har vi flera icke-kirurgiska behandlingar för detta. Eftersom vi alla ser olika ut och har olika förutsättningar behövs flera metoder. Beroende på vad just du önskar korrigera eller förtydliga så väljer vi den metod som passar dig bäst. Vi kan dessutom kombinera flera av dessa metoderna. Allt för att kunna  skräddarsy och ge dig ett då bra resultat som möjligt.

 

Fillers för Kindben, kinder, haka, käklinje

Om du vill skulptera och bygga på dina ansiktsdrag då kan en filler behandling vara något för dig. Med fillers kan bygga på och göra dina ansiktsdrag mer markerade. Fillers är även ett mycket bra allternativ om du upplever att ditt ansikte tappat volym på vissa ställen. Med ökad ålder sker många förändringar. Bland annat förlorar vi fett i våra ansikten. När vi tappar volym upplever vi ansiktet som åldrat. Därför kan vi fylla på med en filler där du tidigare haft fett. Som ett resultat av detta ger det dig ett mer ungdomligt intryck.

PRIS: 6000:-/ område

BOKA TID >>

 

Förtydliga hals, käklinje eller kinder med PDO-trådar

Med en behandling med PDO-trådar får du ett litet lyft och en tightare hud. Dessutom får du en generell hudföryngring i de områden som behandlas med trådarna. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att din konturer har förändrats pågrund av att din hy åldrats och blivit mer slapp. Med PDO-trådar utför vi både trådlyft och hudföryngrande behandlingar.

PRIS: 6000:- / område

BOKA TID >>

 

Korrigering med muskelavslappnande

Muskelavslappnande kanske du kopplar ihop med behandling av rynkor i pannan och runt ögonen, vilket är helt korrekt. Men med muskelavslappnande kan vi göra så mycket mer än att bara reducera rynkor. Vi kan nämligen skulptera ditt ansikte genom att markera och förtydliga ansiktsdrag genom att hämma vissa muskler. Bland annat kan vi ge dig ett smalare ansikte eller ett såkallat Nefertitilyft.

 

När du blir behandlad med muskelavslappnande så ser du ett resultat först efter ca 3-5 dagar. Själva slutresultat kommer först efter ca 2 veckor.  När det gått 3-4 månad bör du upprepa behandlingen var för att upprätthålla resultatet.

 

Smalare ansikte med muskelavslappnande

Om du önskar ett mer avlångt eller hjärtformat ansikte kan vi behandla dig med muskelavslappnande i din käkmuskulatur. Detta gör att din käke blir mer avslappnad och detta påverkar din ansiktsform. Om du upplevare att du har en grov käke kan detta vara ett allternativ för dig.

PRIS: 6000:-

BOKA TID>>

 

Skarpare käklinje med Nefertitilyft

Med muskelavslappnande kan vi även ge dig ett ett så kallat Nefertitilyft. Nefertiti var en drottning i antika Egypten som än idag är känd för sin skönhet, höga kindben och skarp käklinje. I dag är det högsta mode och mycket populärt att försöka skapa och efterlikna hennes ansiktsdrag. Med muskelavslappnande blockerar vi visa av dina muskler. Resultatet av detta blir att dessa muskler inte kan arbeta som vanligt medan de övriga ansiktsmusklerna tar över och arbetar mer tydligt.  På detta vis skapar vi ett Nefertitilyft.

PRIS: 4000:-

BOKA TID>>

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män