4D - Ansiktslyft med laser

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

Fotona4D® är en serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur. Behandlingen består av fyra olika steg för både djup och ytlig påverkan, med ett fokus på nasolabialfåran som behandlas inifrån munnen: ”det inverterade ansiktslyftet”. Fotona4D® är för dig som är intresserad av att få ett tydligt ansiktslyft utan kirurgi och med kort konvalescens.


Steg 1

Här behandlar vi dig intraoralt det vill säga inifrån munnen och vi stimulerar nybildningen av kollagen. Effekten syns direkt på nasolabialfåran, ungefär som med en filler.


Steg 2

En fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup i huden och förbättrar hudens struktur och spänst.


Steg 3

En sekundlång laserpuls värmer upp huden till ca 42C° vilket stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen som är snabb och smärtfri.


Steg 4

Här avslutar vi med en laserpeeling som ger huden en vacker lyster.

Hela 4D behandlingen med alla 4 stegen tar mellan 45-60 min och du kan återgå i vardagen direkt efteråt. Det du får räkna med är att du blir väldigt rödflammig av behandlingen, rodnaden avtar stegvis under de närmsta 2-3 dagarna. Dag 3 kommer du uppleva att huden känns lite tight och stram, detta är helt normalt. Dag 4-5 kommer du att börja fjälla, runt dag 6-7 kommer du ha fjällat färdigt. Nu väntar en tid då din hud successivt kommer att förbättras. Först efter 3 månader ser du fullt resultat av behandlingen. 

Vi rekommenderar dig att använda en ordentligt återfuktande kräm i ansiktet så ofta du känner att det behövs under första veckan. Exempelvis Bionic face Cream 

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män