4D - Ansiktslyft med laser

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

Laserbehandlingar blir allt mer populära. Detta är inte så  konstigt eftersom vi med laser kan vi göra extremt mycket utan att behöva använda kirurgi.  Fotona 4D är vår absolut vassaste laserbehandling när det kommer till anti-age. Behandlingen fokuserar främst på att ge dig huduppstramning och hudföryngring men ger dig även en jämnare hudyta. Eftersom behandlingen fokuserar på att föryngra och tighta till huden så passar 4D dig som förlorat lite av din forna spänst och lyster.

 

 • Ger en hudåtstramning och tightar till huden
 • Reducerar rynkor och fåror
 • Ökad lyster och en jämnare hudton
 • Ger en jämnare hud struktur med mindre porer och fåror
 • Icke kirurgisk behandling
 • Kort konvalescens.

Pris 4D behandling: 6500:- / behandling

Paketpris: Köp 3 behandlingar för 15 000:-

BOKA BEHANDLININ >>

 

4 olika laserbehandlingar ger 4D

När du genomgår en 4D behandling får du egentligen en kombination av 4 olika laserbehandlingar, Dessa laserbehandlingar ger både djup och ytlig påverkan på din hud. Som ett resultat av detta är 4D vår mest effektiva laserbehandling när det kommer till just anti-age. Det lasersystem vi använder fått utmärkelse för att vara det bästa lasersystemet >>

 • Första steget, Här behandlar vi dig intraoralt, det vill säga inifrån munnen. På detta vis stimulerar vi nybildningen av kollagen. Effekten syns direkt på de nasolabialfårorna, de linjer som går från dina näsvingar och ner mot mungiporna. Vi brukar kalla detta för det inverterade ansiktslyftet, just för att behandlingen sker inifrån munnen.
 • Andra stege, En fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup av din hud. Detta för att förbättrar din huds struktur och spänst.
 • Tredje steget, En sekundlång laserpuls värmer upp din hud till cirka 42 grader under 5 minuter. Detta stramar upp huden påtagligt. Eftersom hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen upplever du ingen smärta i detta steg.
 • Fjärde steget, Här avslutar vi med att ge dig en traditionell laserpeeling, vilket ger din hud en vacker lyster och slut finish. ‌‌‌‌‌‌‌‌

 

Hur lång tid tar det?

Hela 4D, med alla 4 steg, tar mellan 45-60 min. När själva laserbehandlingen är över kommer vi att avsluta med att lägga vårdande hudvårdsprodukter. Detta lugnar och återfuktar din hud. Eftersom laser gör din hy extra ljuskänslig lägger vi ett högt physicaltiskt solskydd med SPF 50 för att skydda din hy när du lämnar kliniken.

 

Första tiden efter behandlingen

Eftersom vi alla är olika och har olika förutsättningar reagerar vi lite olika den första tiden efter behandlingen. En del reagerar kraftigt och andra reagerar lite mer modest. Detta beror på att vi är olika känsliga i huden. Hur just du kommer att reagera är svårt att förutspå. Men här nedan summerar vi hur det kan se ut de närmaste dagarna efter behandlingen

 • Direkt efter behandlingen är du lite traumatiserad i huden, den kan vara röd och hetta.
 • Rodnaden och hettan kan sitta i de följande 2-3 dagarna.
 • Runt dag 3 är det vanligt att du uppleva att huden känns lite tight och stram, detta är helt normalt.
 • Runt dag 4-5 kan du börja fjälla, men det är det inte alla som gör. Efter denna process väntar en tid då din hud successivt kommer att förbättras.
 • Först efter 3 månader ser du fullt resultat av behandlingen.

 

Eftervård och restriktioner

Det är jätteviktigt att du undviker solen 2 veckor innan och 4 veckor efter behandlingen. den närmsta tiden efter behandlingen är du väldigt ljuskänslig i din hy. Du ska använd heltäckande solskydd eller en solskyddsfaktor med minst SPF 50. För att hjälpa din hy inför behandlingen och under läkningsperioden rekommenderar vi dig att använda bra hudvårdsprodukter.  Eftersom laserbehandlingar gör att din hud blir väldigt torr behöver den återfuktas på djupet. Vi rekommenderar därför att du använder följande tre produkter Facial Cleanser, Bionic Face Cream och Daytime protection Cream.

 

Hur ofta ska jag göra laserbehandlingar?

Vi rekommenderar dig att genom gå 3 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum. Detta för att få bästa resultat. Men en del patienter väljer att bara göra en behandling medan andra väljer att göra fler än 3. Det beror helt på hur hur mycket resultat du vill ha. För varje behandling förbättras nämligen resultatet. Eftersom vi inte kan stoppa åldrandet rekommenderar vi även att du årligen komma på en kompletterande behandling. Detta för att vidhålla det goda resultatet.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män

Nefertitilyft | Veritaskliniken

Om du vill förtydliga ansiktsdrag eller om du önskar korrigera en asymmetri, då har vi flera icke-kirurgiska behandlingar för detta. Eftersom vi alla ser olika ut och har olika förutsättningar behövs flera metoder.