4D - Ansiktslyft med laser

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

Fotona4D® är en serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur. Behandlingen består av fyra olika steg för både djup och ytlig påverkan, med ett fokus på nasolabialfåran som behandlas inifrån munnen: ”det inverterade ansiktslyftet”. Fotona4D® är för dig som är intresserad av att få ett tydligt ansiktslyft utan kirurgi och med kort konvalescens.


Steg 1

Här behandlar vi dig intraoralt det vill säga inifrån munnen och vi stimulerar nybildningen av kollagen. Effekten syns direkt på nasolabialfåran, ungefär som med en filler.


Steg 2

En fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup i huden och förbättrar hudens struktur och spänst.


Steg 3

En sekundlång laserpuls värmer upp huden till ca 42C° vilket stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen som är snabb och smärtfri.


Steg 4

Här avslutar vi med en laserpeeling som ger huden en vacker lyster.

Hela 4D behandlingen med alla 4 stegen tar mellan 45-60 min och du kan återgå i vardagen direkt efteråt. Det du får räkna med är att du blir väldigt rödflammig av behandlingen, rodnaden avtar stegvis under de närmsta 2-3 dagarna. Dag 3 kommer du uppleva att huden känns lite tight och stram, detta är helt normalt. Dag 4 kommer du att börja fjälla för att dag 7 vara helt förpuppad och blomma ut med förnyad lyster.

Vi rekommenderar vi dig att använda en återfuktande kräm i ansiktet så ofta du känner att det behövs under första veckan.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Angelica-Banu

Angelica Banu

Dr. Plastikkirurg

Dr. Angelica Banu är sedan 2003 specialist inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har över 13 års samlad erfarenhet inom estetisk kirurgi.

Dr. Angelica Banu anser att en lyckad behandlingsplan är baserad på vad som är säkert och effektivt för varje enskild patient.

Läs mer >>

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

Trådlyft | Veritiskliniken

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

avancerade injektioner

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner.

Behandling för män | Veritaskliniken

Vi är specialister på icke-kirurgisk anti-aging och korrigering för män