Träna, hoppa och skutta utan att läcka

inkontinensbehandling med laser hos veritaskliniken - träna, hoppa och skutta utan att läcka

Nyhetsartikel skriven den 2018-02-20

Fri konsultation

Den 8 mars är det den internationella kvinnodagen. Detta firar vi med att erbjuder kostnadsfri läkarkonsultation för dig som är intresserad av vår laserbehandling mot stressinkontinens (ord.pris 500 SEK). Om du efter konsultationen bokar tid för behandling får du dessutom 20% rabatt på behandlingen.

OBS! Kampanjen är begränsad till den 8e mars 2018, och det är först till kvarn som gäller.

BOKA DIREKT

Stressinkontinens hämmar många kvinnor i det dagliga livet. Att kunna nysa, hosta, hoppa och springa utan att läcka urin är tyvärr något som många kvinnor inte kan göra. Men det finns som sagt behandling. Vi på Veritaskliniken behandlar ansträngningsinkontinens med laser.

Du kanske också gillar