Alex på ett icke-kirurgiskt ansiktslyft

Alex D'Rosso på ett icke-kirurgiskt ansiktslyft :: Veritaskliniken

Vi fortsätter att hjälpa Alexander D'Rosso att trimma sitt utseende. Alex är en riktigt snygg ung kille och har redan bra förutsättningar, så här gäller det att för oss att jobba på att förhöja och försköna samt lyfta fram hans naturliga drag. Därför har vi tillsammans med Alex valt att gör en 4D- behandling. 4D går under epitetet icke-kirurgiskt ansiktslyft och är en serie om 4 laserbehandlingar som på olika sätta förbättrar hudkvalitén, därav namnet 4D. Med den här behandlingen ger vi Alex en ordentlig tightening och skapar ett lyft i hans ansikte, dessutom jobbar vi bort ojämnheter och små gamla ärr vilket ger honom en jämn och fin hudton.

4D går under epitetet icke-kirurgiskt ansiktslyft och är en serie om 4 laserbehandlingar som på olika sätta förbättrar hudkvalitén, därav namnet 4D. Med den här behandlingen ger vi Alex en ordentlig tightening och skapar ett lyft i hans ansikte, dessutom jobbar vi bort ojämnheter och små gamla ärr vilket ger honom en jämn och fin hudton.

Läs mer om 4D Ansiktslyft med Laser

Behandlingen lämpar sig bra för både yngre och äldre personer, det som varierar är antalet behandlingar som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Det resultat som är att förvänta när behandlingen är klar är att du skruvat tillbaka tiden i ansiktet med några år.

2017-03-30 00:00:00
x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN