VI SÖKER LEG. SJUKSKÖTERSKA

Just nu söker vi engagerad sjuksköterska till vår klinik på Östermalm. Veritaskliniken är en privat läkarmottagning med inriktning mot estetiska behandlingar. Vår filosofi är att erbjuda patienten en skräddarsydd behandling baserad på vetenskap och innovation. Våra estetiska behandlingar är ingrepp som bevarar och lyfter fram den enskildes skönhet utan konvalescens. På Veritaskliniken erbjuder vi patienten ett komplett behandlingsupplägg utifrån den enskildes förutsättningar. Patienten skall känna trygghet i att de behandlingar som föreslås bygger på vetenskap.

Om tjänsten


Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där du har chans att utveckla dig och fortbilda dig inom estetiska behandlingar. Ditt arbetet består i att ge råd och vägleda till rätt behandling. Utföra de behandlingar som legitimerad sjuksköterska utför samt assistera läkare vid de ingrepp som utförs av läkare. En stor del av ditt arbete handlar om att på ett professionelltsätt utföra behandlingarna samt att ge patienten en bra upplevelse i form av godservice och ett bra bemötande. Du är med hela vägen från förberedelser införbehandling till att behandla, i ordningställa efter behnalding, journalföra, boka återbesök och ta betalt. Tjänsten ger ett stort utrymme till personlig utveckling och att utvecklas och växa tillsammans med kliniken. För att du ska passa i den här tjänsten måste du tycka att det är kul att lära dig nya saker och känna dig trygg i din roll som sjuksköterska.  På vår klinik jobbar arbetar vi med flera olika verktyg och kontaktytor för att kunna ge våra patienter en så bra service som möjligt. Du kommer att ha kontakt med våra patienter via mejl, chatt, telefon och inbokade besök så ett plus är om du har datorvana. 

 

Behandlingar

Exempel på behandlingar som utförs på kliniken är injektionsbehandlingar, trådlyft, fettfrys, aknebehandling, behandling mot nagelsvampreducerng av ärr mfl.


Mer information om våra behandlingar hittar du här
 

Erfarenhet


Vi ser gärna att du arbetat som sjuksköterska i några år. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet inom estetiska behandlingar men det är inte ett krav då vi utbildar våra sjuksköterskor. Det viktiga är att hitta rätt person och att du är intresserad av arbetet och att du har en godförmåga att känna in människor och att du har en förståelse för vad det innebär att jobba i en privat verksamhet.
 

Förmåner


Utbildningar och fortbildning, friskvårdsbidrag, tjänstepension.
 

Anställningsform


Tillsvidareanställning, Heltid.

Arbetstider 10-19 (kan diskuteras)

Vi tillämpar 6 månaders provanställning 


Vi behandlar ansökningarna löpande.
Ansökan skickas till jobb@veritaskliniken.se

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN