Smooth Surface Daily Peel Pads

Smooth Surface Daily Peel Pads :: Veritasklinken

Pris: 599:- (60 ml)

 Köp


Peeling för dagligt hemmabruk. Framtagen för att förbättra klarheten och texturen i huden medan synbart minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.


 Daglig ett-steg-peeling för hemmabruk
 Glykolsyraformula exfolierar och ökar cellförnyelsen
 Patenterad Aminofil® bygger hudens naturliga volym


Från skaparna av den ursprungliga Glykolsyra peelingen är denna peeling skapad för hemmabruk. Den går ner i huden skonsamt men effektivt med hjälp av ett NeoStrata-utvecklat penetreringssystem. Glykolsyra exfolierar och ökar cellförnyelsen för att rena porer, förfina hudens struktur och förbättra hudtonen. Den patenterade och revolutionerande Aminofil® bygger hudens naturliga volym och synligt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Resultatet gör huden fräschare, friskare med mjukare konsistens och jämnare ton. Denna enkla, ett-steg-peeling kräver inte sköljning eller neutralisering. Mjukgörare kan appliceras direkt efter användning. En idealisk behandling för att exfoliera och släta ut huden på en daglig basis.


Användning:

Häll hela flaskan med lösning i burken med pads före första användningen. För bästa resultat, svep en pad över ansiktet på kvällen på rengjord hud, undvik läppar och ögon. Massera mjukt in resterande vätska. Följ upp med valfri kräm från NeoStrata. Undvik sol eller använd solskydd i samband med användning av denna alfahydroxisyra (AHA) produkt och även en vecka efter för att minimera risken för solkänslighet/solbränna. Kan användas dagligen.


Aktiva ingredienser:

  • Glycolic Acid
  • AminoFil®


Viss försiktighet:

Undvik sol eller använd solskydd i samband med användning av denna alfahydroxisyra (AHA) produkt och även en vecka efter för att minimera risken för solkänslighet/solbränna.

Det är viktigt att Ni gör rätt produktval för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
Därför erbjuder våra specialister på Veritaskliniken en gratis hudanalys.

För att köpa produkter från Neostrata kontakta oss genom info@veritaskliniken.se eller ring 08-500 636 36 så hjälper vi dig.

Vi rekommenderar:

NeoStrata Redness Neutralizing Serum | Veritaskliniken

Pris: 599:-

Ett lätt svalkande ansiktsserum som åtgärdar upphovet till rodnad, hjälper till att lugna känslig hud som t ex rosaceabenägen hud.

 Köp

NeoStrata Skin Active Retinol + NAG Complex | Veritaskliniken

Pris: 899:-

Ett mycket verksamt ansiktsserum-likt koncentrat som kombinerar retinol med NeoStratas patenterade NeoGlukosamin.

 Köp

NeoStrata Bionic Lotion | Veritaskliniken

Pris: 319:-

En högpresterande fuktgivande lotion som återfuktar extremt torr hud, inklusive eksem i ansiktet och kroppen.

 Köp