Stolt sponsor av Pure under uttagningarna av Mr & Miss Universe

VINN BEHANDLING!

Missa inte chansen att vinna en komplett
4D-behandling värd 19 500 SEK
PASSA PÅ!
kemisk peeling | laser peeling | Veritaskliniken

Vi rekommenderar alla deltagarna att göra en kemisk peeling eller en laser peeling innan tävling för att förbättra sin hudkvalitet och stråla extra under kvällen. I och med detta ger vi på veritaskliniken alla våra kunder 50% på kemisk peeling och laser peeling fram till den 6/5 2017. Du som även köper hudvård med dig hem för att förlänga och upprätthålla effekten av din peelingen ger vi dessutom 10% i rabatt på hudvårdsprodukterna.

Under kvällen den 6/5 kommer vi på veritaskliniken att vara på plats på nattklubben Pure när uttagningarna hålls och stockholms kandidater till årets Mr & Miss Universe koras.

Vi kommer att erbjuda live konsultationer för alla besökare som är nyfikna på att få ett individuellt utlåtande av vilken behandling som är lämplig i det enskilda fallet. Vi kommer dessutom att erbjuda fina rabatter för de som väljer att boka in sig på behandling och vi kommer att ha fina erbjudanden på kvalitets hudvård som vi säljer på plats under kvällen.

2017-04-24 00:00:00