PRP - Mot håravfall

x

MDLEMSERBJUDANDE

1 område med muskelavslappnande 1000:-

BOKA DIREKT!

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Ärftligt håravfall är något som är vanligt förekommande framför allt hos män, men det drabbar även kvinnor. Om du börjar bli tunnhårig och vill bromsa upp ditt håravfall och ge ditt hår chans att återhämta sig har vi effektiv behandling för detta.

Vampyrmetoden, Autolog Platelet Rich Plasma (A-PRP) är en unik metod som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

A-PRP är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxtfaktorer för kroppens celler och vävnader.


PRP är inte ett substitut till hårtransplantation utan används ofta i kombination med eller för att skjuta upp ett eventuellt behov av transplantation. Det åldersrelaterade håravfallet, alopecia androgenica, kan vi inte förhindra däremot kan regelbunden PRP-behandling bromsa upp det påbörjade avfallet och stimulera hårväxten. PRP förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på hårstråna.


Behandlingsområden:

  • Håravfall - vitalitet, färg och tillväxt förbättras. Håravfallet avstannar och därefter aktiveras tillväxten.

Behandlingsplan
Vi rekommenderar dig att boka upp en behandlingsplan med 1 år i taget för att du inte ska glömma bort att komma regelbundet då effekten av PRP-behandlingen avtar efterhand och behöver fyllas på. Vi är måna om att ge dig ett så bra och långvarigt resultat som möjligt och då krävs en individuell behandlingsplan som sträcker sig över tid. OBS du väljer själv om du vill betala styckpris eller paketpris.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Angelica-Banu

Angelica Banu

Dr. Plastikkirurg

Dr. Angelica Banu är sedan 2003 specialist inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har över 13 års samlad erfarenhet inom estetisk kirurgi.

Dr. Angelica Banu anser att en lyckad behandlingsplan är baserad på vad som är säkert och effektivt för varje enskild patient.

Läs mer >>

Vi rekommenderar:

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.