Power tightening hudföryngring med laser

x

MDLEMSERBJUDANDE

1 område med muskelavslappnande 1000:-

BOKA DIREKT!

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

Vid behandlingen används laser med lång våglängd för att nå ned i underhuden. Uppvärmning av bindväven (collagen och elastin) leder till uppstramning och nybildning av elastiska fibrer i huden. Behandlingen medför ingen rekonvalescens, du kan direkt återgå i vardagen.


Antal behandlingar

För att uppnå bästa möjliga resultat bör du genomföra totalt 4 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Maximalt behandlingsresultat ses efter 6-12 månader.


Behandlingsområden

Ansikte, hals, dekolletage, lår, mage och överarmar.

x

E-BUTIK

NU KAN DU SHOPPA VÅRA
HUDVÅRDSPRODUKTER ONLINE
BESÖK BUTIKEN

Vi rekommenderar:

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-Hudföryngring | Veritaskliniken

En injektionsbehandling med ditt eget blod. Vampyrmetoden är en unik hudföryngringsbehandling som effektivt behandlar flertalet ålderstecken.

En snabb och effektiv behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos eller annan konvalescens.

PRP, Dracula metoden, Vampyrbehandling-mot håravfall | Veritaskliniken

Bromsa upp åldersrelaterat håravfall och stimulera hårväxten med PRP-behandling. Behandlingen förbättrar även vitaliteten och kvaliteten på dina hårstrån.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.