Ögon - Rynkor, påsar eller mörka ringar

SOMMARFEST I VÅR PRISLISTA!

Nu får du 20% rabatt på alla våra behandlingar
under juni-augusti.
PASSA PÅ!

Ögonen är en väldigt central del av våra ansikten och är väl förknippade med att uttrycka våra sinnesstämningar, så här krävs det att vi tillsammans diskuterar igenom vad du önskar uppnå med din behandling. Just därför har vi valt att kategorisera ögon för sig och inte baka in det i lyft eller rynkbehandling.

Vi behandlar naturligtvis både rynkor kring ögon och utför olika typer av lyft men just ögonen kräver särskild uppmärksamhet och yrkesskicklighet hos behandlaren. Vi behandlar bland annat det som många upplever som trötta ögon, rynkor, uppstramning av påsar under ögonen, mörka ringar och vi utför olika typer av ögonbrynslyft.

Behandlingar som används:

Laserbehandlingar | Veritaskliniken

Laser används både inom kirurgi och estetik i en mängd behandlingar som snarkbehandling, borttagning av vårtor, behandling av nagelsvamp, vaginaltightening, mm

Muskelavslappnande | Veritaskliniken

En enkel, snabb, smärtfri och säker metod att släta ut rynkor och fina linjer i ansiktet.

Fillers | Veritaskliniken Derma Privat

Fillersbehandling av rynkor och ärr, läppförstorning, samt skulptering