Fett reducering med kyla - CoolSculpting

Lanceringserbjudande 30% rabatt på vår nya fettfrysbehandling

Fettreducering | Skintightening | Cellulitreducering

Fettreducering - Coolsculpting | Veritaskliniken

Om du har lokala fettdepåer kan vi på ett effektivt sätt arbeta bort dessa med en fettreducerande behandling. Vi jobbar med en teknik som handlar om att utsätta fettcellerna för kyla så kallad CoolSculpting/kroppsskulptering. I vardagligt tal kallar många det för fettfrys eller fettfrysning men i själva verket handlar det om en nedkylning av fettet till tillräckligt låg temperatur för att förstöra fettcellen.

Med denna teknik blir du av med 20-25% av fettcellerna i det behandlade området. Detta är perfekt för dig som har en envis mage, ridbyxlår eller gäddhäng som är svårt att träna bort.

Coolsculpting är en icke-kirurgisk metod för att permanent avlägsna fett utan kniv och utan smärta.

Fettceller är känsligare för kyla än andra celler som exempelvis hudceller. Triglycerider och intracellulärt fett som alltid finns i fettceller formar kristaller när de kyls ner under noggrant kontrollerade former. Resultatet blir att endast fettcellerna påverkas, all annan vävnad som hud, nerver, muskler påverkas inte.

Tillvägagångsätt

Fettet i det område som ska behandlas sugs upp i ett munstycke där det bildas vakuum. Fettcellerna kyls ner genom huden och bryts ner till membranbundna partiklar. Dessa löser upp sig efterhand och innehållet som består av olika fettsyror läcker långsamt ut och tas om hand av kroppens egna system som själv transporterar bort dem. Den naturliga utrensnings processen av de påverkade fettcellerna tar ca 3 till 4 månader och det är först då du ser slutgiltgt resultat av behandlingen.

Antal behandlingar

20- 25% av fettet försvinner på en behandling. Behandlingsplan fastställs vid konsultation.

Power tightening hudföryngring med laser | Veritaskliniken

Power tightening kallas den laserbehandling som vi utför för att tighta till och strama upp huden på kroppen och i ansiktet.

4D - Ansiktslyft med laser :: Veritaskliniken

En serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet som ger förbättringar i hudens färg, lyster och struktur.

IPL- Intense pulsed light | Veritaskliniken

Metoden användas för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning, ta bort blodkärl i ansiktet, ta bort rodnader, ta bort portvins märken, behandla pågående akne och akneärr.