Veritaskliniken utbildad i fettreducering av dubbelhaka

HÖSTKAMPANJ-MUSKELAVSLAPPNANDE

Behandla 1 område för 1000 SEK

Behandla alla 3 områden för 2500 SEK

Fettreducering av dubbelhaka | Veritaskliniken

Läkemedelsbolaget Allergan har nu introducerat en injektionsbehandling som riktar sig till fettreducering av dubbelhaka. Läkemedelsverket godkände BELKYRA® för behandling av dubbelhaka i höstas.

Under handledning av Allergan har vi på Veritaskliniken nu utbildat oss i att behandla dubbelhakor med Belkyra. Du som lider av lätt till medelsvår dubbelhaka kan nu behandla dig hos oss. Först utför vi en konsultation av din dubbelhaka därefter gör vi en bedömning av hur många injektioner som krävs för din haka.

Fabian, som ni ser överst i bild behandlar en kvinna i 60 årsåldern med medelstor dubbelhaka och här ser ni tydligt prickarna var han ska injicera, varje prick representerar ett nålstick. Lina, som ni ser nederst i bild behandlar en man i 45 årsåldern med lätt dubbelhaka, som ni ser går det utmärkt att behandla utan att raka skäggväxt, här markerar vi prickarna i skägget.

Kortfakta

• BELKYRA® är en injektions- behandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan.
  • BELKYRA® är ett läkemedel för behandling av måttlig till svår utbuktning eller utfyllnad kopplad till submentalt fett (s.k. dubbelhaka) hos vuxna där förekomsten av submentalt fett har en psykologisk inverkan.
  • En individuellt anpassad injicerbar behandling som förstör fettcellerna under hakan.
  • Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen, 2-4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt.
  • Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 4 veckor.
2017-04-05 00:00:00