Vad kostar det och vad betalar vi för?

HÖSTKAMPANJ-MUSKELAVSLAPPNANDE

Behandla 1 område för 1000 SEK

Behandla alla 3 områden för 2500 SEK

Vi får ofta frågan om vad exempelvis 1ml filler kostar eller hur mycket hur mycket 1 tråd kostar. Vi förstår frågan och är fullt medvetna om att många andra kliniker säljer behandlingar i materialenheter. Därför kommer här ett förtydligande över hur det går till hos oss så att du lättare ska förstår hur vi tänker och vad vi tar betalar för.

Vi är en läkarklinik som säljer vår expertis och behandlingar utförda av oss. Vi säljer inte prepparat. Det är framför allt vår kunskap och vår medicinska utbildning som du betalar för hos oss. Det är tack vare vår utbildning och vår kunskap som vi bara arbetar med material, läkemedel och maskiner från bra erkända leverantörer. I vår prislista kan du finna att vissa behandlingar säljs per område eller kroppsdel, anledningen till det är för att underlätta och ge en fingervisning av vad behandlingen kan tänkas kosta. Exakt pris får du av oss efter konsultation när vi vet vilken behandling som är lämplig för just dig och hur många behandlingar som krävs.

Kontentan är att om du vill köpa en behandling som är anpassad efter din kropp och dina förutsättningar då har du kommit rätt. Vi använder den mängd material vi anser lämpligt för bäst resultat för den enskilde individen, inte fasta enheter efter hur läkemedelsbolagen valt att paketera dem. Vi har många olika behandlingsmetoder för att uppnå samma resultat och val av behandlingsmetod avgör vi efter hur just du ser ut och vad som är lämpligt för dig, detta avgörs som alltid vid konsultation.

2017-09-05 00:00:00