HAR DU STRESSINKONTINENS - TRÄNA, HOPPA OCH SKUTTA UTAN ATT LÄCKA

Stressinkontinens | Veritaskliniken

Den 8 mars på internationella kvinnodagen erbjuder vi KOSTNADSFRI läkarkonsultation för dig som vill veta om du är lämplig för vår laserbehandling mot stressinkontinens (ord.pris 500 SEK). Om vi bedömer dig lämplig att behandla och om du väljer att genomgå behandlingen får du dessutom 20% RABATT.

OBS! Kampanjen är begränsad till den 8e mars och det är först till kvarn som gäller.

GRATIS LÄKARKONSULTATION DEN 8/3. BOKA DIREKT

Stressinkontinens hämmar många kvinnor i det dagliga livet. Att kunna nysa, hosta, träna, hoppa och springa utan att läcka lite urin är tyvärr något som många kvinnor inte kan göra. Men det finns behandling och vi på Veritaskliniken erbjuder laserbehandling för lätt till medelsvår stressinkontinens. Läs mer om behandlingen här: BEHANDLA DIN STRESSINKONTINENS

2018-02-20 00:00:00