SE YNGRE OCH PIGGARE UT I ANSIKTET PÅ 2 MÅNADER

Hemligheten till att få den där naturligt fräscha uppenbarelsen är ofta en kombination av olika behandlingar. Därför har vi på Veritaskliniken satt ihop en särskild behandlingsserie där vi erbjuder dig ett resultat som ger ett helhetsintryck i stället för en punktinsats. Denna superbehandling har vi valt att kalla VK-fräsch. Behandlingskombinationen anpassas efter ditt unika utseende vilket gör att du på kort tid och utan operation ser piggare, fräschare samt yngre ut. Dessutom är detta paket mer kostnadseffektivt för dig som patient än att du själv väljer att kombinera olika punktinsatser.

VEM PASSAR FÖR BEHANDLINGEN?

Den här behandlingen riktar sig i första hand till dig som har passerat 35 år och vill få ett naturligt yngre helhetsintryck utan att det ser stelt eller konstlat ut. Paketet lämpar sig extra bra för dig som vill att din omgivning ska tycka att någonting hänt med ditt utseende utseende men inte vill att de direkt kunna sätta fingret på vad du gjort.
Paketet innehåller 3 behandlingstillfällen a´ 40 minuter på kliniken samt produkter för hemmabruk.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ I SAMBAND MED BEHANDLING:
Du ska undvika direkt solning 2 veckor innan och 2 veckor efter behandling samt undvika blodförtunnande läkemedel 1 vecka innan. En del av behandlingsserien är injektioner så du bör inte vara stickrädd.

PRIS: 11 000 SEK

OBS! Vi rekommenderar sedan att du genomgår behandlingen 1 gång om året för att bibehålla fräschheten du uppnått.

BOKA NU

2018-04-18 00:00:00