NU FINNS TIDER FÖR AVANCERAD FILLERBEHANDLING

JUST NU HAR VI ÖPPNAT UPP FLER TIDER FÖR AVANCERAD FILLERBEHANDLING

BOKA DIREKT

Vi erbjuder avancerade filler-injektioner för den som önskar korrigering eller anti-aging i områden där det krävs extra försiktighet och stor erfarenhet hos behandlaren. Hos oss är det vår plastikkirurg Angelica som utför dessa injektioner. Angelica har utövat fillerbehandlingar i över 15 och hon är den enda hos oss som utför injektioner i följande områden: Tinningar, näsa, teartrhoug (undre ögonen), filtrum.

BÖRJA MED TINNINGARNA
När en patient ska behandlas med filler ur ett anti-aging perspektiv börjar vi oftast vid tinningarna och sedan arbetar vi oss nedåt. Att låta injicera filler i tinningarna på en patient som tappat volym i området ger ett förvånansvärt naturligt ungdomligt och balanserat intryck. När detta är gjort kan vi sedan arbeta oss nedåt i ansiktet. Volym börjar många tappa i ansiktet runt 30 årsåldern och då kan det vara aktuellt med filler injektioner för att balansera där du tappat volym och på så vis ge ett yngre helhetsintryck.

KORRIGERING AV ASYMMETRI UTAN KIRURGI
När det gäller icke-kirurgisk korrigering av exempelvis näsa, käke eller haka arbetar vi ofta i en kombination av olika injektionsbehandlingar där fillerpreparatet ger volym och skulpterar i området.

NATURLIGT RESULTAT
Vårt mål och vår filosofi när det kommer till behandling med fillers är att ge ett så naturligt och sofistikerat resultat så långt det är möjligt. Det uppnår vi genom den teknik och det fillerpreparat vi använder.

BOKA DIREKT

2018-04-25 00:00:00