HUR GÅR DET FÖR DREGENS HÅR?

DREGENS Plasma PRP Vampyrbehandling | Veritaskliniken

I dag var det dags för Dregen att återigen få vår PRP- vampyrbehandling för att trigga igång hans hårväxt. Dregen har som vi tidigare berättat fläckvis tappat hår på skalpen till följd av Alopecia areata.

Påväg till oss skriver han följande och informerar sina fans.

"On my way to the third ”Vampire Treatment” at Veritaskliniken in Stockholm. The hair is slowly but surely coming back on the Alopecia parts.

Väl på plats kan även vi konstaterat att Dregen börjat svara positivt på behandlingen. Slutresultatet är det förtidigt att prata om då vi först kan se det när hela behandlingsserien är avslutad. Så vi får hålla tillgod lite till innan vi kan göra en slutgiltig bedömning.

Dagens behandling blev följaktligen att vi tappade två nya rör med blod från Dregens arm. Därefter separerade vi blodet för att bara utvinna plasman. Dessa två rör med plasma injicerande vi sedan in i de aktuella områdena.

Nu ska vi ge Dregens kropp några veckor att ta emot och hantera det ökade tillskottet av tillväxtfaktorer som injicerats efter det kan vi göra en ny bedömning och titta på resultatet.

2018-03-28 00:00:00