HÅRVÄXT - Var ska man ha den och inte ha den?

20% RABATT PÅ FILLER-BEHANDLING

Gäller t.o.m 2 feb.

Det här med hårväxt är ständigt ett aktuellt ämne och behåring är något som det går modetrender i. På vissa ställen vill man ha mer hår, på andra mindre och var det ska vara mycket eller litet hår varierar över tid och beror på vad som är aktuellt. Vi på Veritaskliniken märker av behåringstrenderna eftersom vi både har behandlingar för att reducerar hår och behandling för att bromsa upp håravfall.

När det gäller hårreducering hos oss under 2017 så finns mustaschen i topp och då är det främst kvinnor som väljer att reducera mustachen permanent.

När det gäller vår PRP-behandling mot håravfall så har den behandlingen ökat enormt det här året jämfört med 2016. Vad denna kraftiga ökning beror på är flera olika parametrar men en tydlig ökning ser vi hos gruppen män som vill få kraftigare hårväxt på huvudet.

OBS! Notera att detta inte är en empirisk undersökning utan endas trenderna vi sett på just vår klinik.

2017-12-27 00:00:00